Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mietowka

Porada prawna jest moye jakis prawnik

Polecane posty

Gość Mietowka

witam serdecznie potrzebuje porady prawnika jest moze ktos taki

Gość gość
jest w Kancelarii.

Autorze, wierzysz w porady przez internet? Bo w ostatnim tygodniu miałam do czynienia z 3 osobami, które uzyskały błędną informację na forum prawniczym szczerze wierząc, że ktoś im dobrze radzi.

Gość gość
Jeżeli potrzebujecie porady prawnej to nie musicie iść od razu do prawnika. Możecie udać się po poradę prawną do radcy prawnego. Od siebie mogę wam polecić kancelarię radcy prawnego www.olszynski.pl z Krakowa. Kancelaria ta ma szeroki zakres usług.

Gość gość
Zgłoś się do http://cswadwokaci.pl/. Wiele osób już im zaufało. Podobno to świetna kancelaria z Krakowa.

Gość gość
W niektórych branżach musisz mieć ochronę prawną, bo konkurencja nasyła kontrole. U nas tak jest i mamy stały kontakt z kancelarią https://grzybkowskiguzek.pl, która się sprawdza już od ponad trzech lat. Kilka poważnych kontroli mieliśmy, w tym dwie na pewno z nasłania konkurencji i udało się wybrnąć. Czysta dokumentacja, sprawdzeni niektórzy kontrahenci. Dużo by opisywać, ale jak chcesz uregulować kwestie firmowe to dobry pomysł, nawet w krótkoterminowej współpracy.

Gość ludwika88

Najlepiej jest po prostu iść do kogoś, kto zna się na rzeczy. Tylko wtedy będziesz miała pewność, że faktycznie taka porada jest cokolwiek warta. W innym przypadku mija się to z celem. Sama długo szukałam porządnego adwokata nim trafiłam na Annę Legieć. Dopiero u niej poznałam co to znaczy zaangażowane, kompetencje i uczciwe podejście do klienta.

Gość gość

jak ktoś chce rzetelnej porady prawnej, to ja bym przez internet nie szukąła, tylkos zła do kancelarii, ja się zasze udaję do Tomasza Tomaszczyka z Warszawy, bo ma dużą wiedze, a poza tym, jest miły i kulturalny