Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka30

Krzyki podczas sexu

Polecane posty

Gość Calineczka30

Witam 6 lat bylam w zwiazku i nigdy partner nie doprowadzal mnie do przyjemnosci do tegoo stopnia zebym krzyczala, myslalam, ze to tylko w filmach. Rozstalismy sie, po krotkim czasie poznalam innego mezcztzne, szybko poszlismy do łóżka, wiec nie ma mowy o więzi emocjonalnej, jest coś w rodzaju "pokrewienstwa dusz" albo "niewytłumaczalnego przyciągania". Już od momentu poczatku sexu ten mezczyzna sprawia mi taka przyjemnosc ze po prostu przez caly sex krzycze i za kazdym razem. Zadalam pytanie czy wszystkie partnerki tak zaspakajal ale on nie udzielil mi odpowiedzi wiec drugi raz nie zadam tego pytania a ja jestem jego 8 partnerka sexualna bo to mi powiedzial, mamy po 30 lat Jak myslicie jaka jest prawda?Proszę podpowiedzcie?

Gość gość
fajnie gorzej jak sąsiedzi za ścianą słyszą :P

Gość Calineczka30
hej o sąsiadow się nie martwie bo On ma piękny, drewniany dom za miastem. Jednak czy wszystkie tak reagowaly. Mnie podsumowal, ze mam "ciasną myszkę" moze nasze gabaryty maja wplyw?a moze dzialal tak na kazda? wiem ze poprzednie partnerki wydzwanialy do niego i smsowaly, ze chca sie dalej spotykac? czy to ma byc dla mnie podpowiedz?

Gość Calineczka30
haloooooooooooooooo jest tam ktoś??no powiedzcie cos?albo jak Wy macie??bo dla mnie to nowe doswiadczenie.Napisze ktos o swoich doświadczeniach?

Gość gość
nie wiem ale moja sasiadka z kazdym z kochankow krzyczala... serio :-D sasiad

bardzo czesto zdarza sie kiepski/przecietny kochanek , wtedy kobieta moze kontrolowac swoje emocje - bo s aone minimalne;-) ale gdy ktos zaczyna sprawiac prawdziwa przyjemnosc wtedy nie kontrolujemy sie co nie oznacza ze kazda krzyczy;-) to tak samo jak ze strachem - jak ktos cie mocno przestraszy to wrzasniesz nawet gdy tego nie chcesz

Gość gosciniec
a moze naciska na jakis punkt ? Ale jest to krzyk radosny albo z bolu?

Gość gość
no to całe szczęście, że ma ten domek w lesie, bo nie chciałabym cię spotkać rano na klatce

Gość gosciniec
na pewno sie zawsze rumieni :-P

Gość prawiczek z kamienicy
ja zawsze krzyczę podczas masturbacji bardzo głośno, tak że sąsiedzi mają do mnie wiecznie pretensje ale co ja mogę zrobić jak tak przeżywam rozkosz?

Gość gość
to sobie kup domek z bali albo badz cicho

Gość gość
Moja tez zawsze krzyczy abym wreszcie skonczyl!!!!!!!!!! :-D

Gość double deluxe
mój facet jest moim pierwszysm więc porównania nie mam, ale prawie za każdym razem krzycze z rozkoszy. chyba po prostu jest dobrym kochankiem.