Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z kochankiem :(

Polecane posty

Gość gość
Myslicie, ze komu zalezy np na aborcji ? Puszczalskim ''młodym, wykształconym, z duzego miasta'' , chcą się r****ć a potem bez problemu usuwac ciąze idąc do apteki czy bylejakiego ginekologa. Teraz, gdy jakas puszczlaska chce usunąc to ma problem, bo musi jechac zagranice albo isc do samozwanczego ginekologa i bulic kupe kasy albo nażre się tabletek anty i czeka na poronienie, tylko ze to niebezpieczne i malo skuteczne 🖐️ Lepiej by bylo gdyby jej mąz się dowiedzial, kopnąl ją w dooopsko, wygral przed sądem prawo do opieki nad dzieckiem a ona niech wypertala do kochanka, ciekawe czy ja przygarnie :D:D:D

Gość gość
masz racje takie szmaciska to by chcialy wszystko ukrywac by tylko prawda nie wyszla na jaw!

Gość Les gays
Kobiety to zło to prawda ! ! !

Gość gość
i mają baby rację rodzina to ścierwo znój i poświęcenia

Gość gość
ja dlatego wyjeżdżam mieszkać za granicą w arabskim kraju nigdy nie chciałam mieszkać szkoda że nie wszystkie mogą (a d**y nieudacznikowi dać trzeba...)

Gość Marlcia
Ale te baby maja w mOzgu po przestawiane

Gość gość
dlaczego nie uzywalas gumci i tabletki 72h?

Gość gość
moim zdaniem mąż ma obowiązek zaakceptować dziecko i koniec

Gość gość
hahah ma obowiazek zaakceptowac..... ma obowiazek to matka powiedziec prawde a maz ma obowiazek miec wybor

Gość gość
Musisz jakos z tej stytuacji wybrnac. Zostaw kochanka i wychowuj z mezem oczywiscie on nie moze wiedziec ze to nie jego bo zniszczysz tym sobie zycie jemu i dzieciom. Szczerosc tu juz nic nie pomoze wrecz zaszkodzi. Wyjdz z tego z twarza....nic juz ci nie pozostalo chyba ze wolisz byc szczera stracic meza a dzieci ojca i zyc z problemami. Bylo by ci znacznie trudniej teraz myslo dzieciach. Trzeba bylo myslec lub nasz wyjscie usunac ciaze.

Gość gość
Do autorki: Jesteś zwykłą szmatą i s*******iną. Nienawidzę takich ludzi niezależnie od płci, wszyscy powinni zdechnąć. Jestem porządną kobietą, nie zdradzam, nie kłamię i nie jestem szczęśliwa w małżeństwie (nie ufam mężowi bo to on często kłamie). A takie jak ty mają fajnych, uczciwych facetów i puszczają się z byle c*****i. Potem chcą jeszcze męża wkręcić, że to jego dziecko, toż to obrzydliwe. Miej trochę honoru kobieto i przyznaj się. On ma jeszcze czas żeby ułożyć sobie życie z normalną kobietą. Nawet nie wiesz jaki ból mu sprawisz jeśli za kilka(naście) lat dowie się, że cały ten czas żył w kłamstwie. Jesteś głupią suką, tyle.

Gość gość
pewnie, ze powinna odejsc

Gość gość
Fajnie, może być tak: on brunet, ona brunetka a dziecko jasny blondynek. I mąż ślepy;)

Gość gość
Potem zdiwione, ze porzadni mezczyzni nawet nie chca do nich podchodzic a tym bardziej wchodzic w zwiazek.