Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ytka

Czy z ciążą jest wszystko ok ???

Polecane posty

Gość Ytka

Witam. Jestem w 5 mc ciąży. Do tej pory źle się czułam- mdłości, ból piersi, czasem ból brzucha, zgaga. W połowie 4 mc mdłości przeszły, reszta została. Teraz od kilku dni czuję się rewelacyjnie. Nic mnie nie boli, nawet ból piersi ustał. To moja pierwsza ciąża i teraz sama już nie wiem czy to uroki II trymestru czy mam już panikować. Wizyta dopiero 24.06. Czy któraś tak miała ??

Gość gość
bo drugi trymestr jak taki super:-) najlepszy z całej ciąży. Wszystko jest ok

Gość gość
Ja też tak mam i też jestem w 5 miesiącu :)

Gość Ytka
ktoś jeszcze tak miał i było wszystko ok ?

Gość modernbarossa
tez tak mialam, a obecnie jestem w 22 tygodniu ciazy . Przez jais czas zzero objawow czulam sie wspaniale ale tez mnie to niepooilo i udalam sie do lekarza a ten zszokowany po co przyszlam , II trymestr to najprzyjemniejszy okres w ciazy podobno :) Ale teraz znow zaczynaja sie dolegliwosci , bole regoslupa i oropne zmeczenie oraz bezsennosc :) Moim zdaniem nie masz sie co martwic to caliem normalne . Ale jelsi naprawde cie to niepokoii umow sie na wizyte u swojego ginekologa :)

Gość jazzzzzz
ja znowu okropnie przechodziłam ciążę od samego początku a drugi trymestr do była dopiero masakra, ciągłe bóle brzucha ale to takie mocne, kilka razy w szpitalu, ogólnie złe samopoczucie. Dopiero w trzecim trymestrze wszystkie dolegliwości przeszły i w końcu mogłam się cieszyć ciążą bo do 7 miesiąca praktycznie z łóżka nie wychodziłam