Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przejechałam rowerem 120km. Jestem z siebie dumna :)

Polecane posty

Gość gość

To było w czwartek, wyjechałam o 3.30 w nocy :D jechałam prawie 9 godzin :O:D nawet nei wiecie jak mnie nogi bolały i nadal bolą ,glownei kolana i tyłek

Gość gość
po co?

Gość gościu z 15.33
podaj adrs to pomasuje to i owo. Nota bene tez lubie jezdzic ale nie w nocy :-D

Gość gościu z 15.33
na rowerze oczywiscie! :-D

Gość gość
1. Odchudzam sie 2. Chce poprawic moją sprawnosc fizyczną 3. Sprawdzic sie :P

Gość gość
ja musiałam w nocy wyjechac bo u mnie w miescie na trasie wylotowej nie ma za bardzo jak jechac rowerem, tzn nagle konczy się chodnik i trzeba jechac wąskim pasem awaryjnym przez 15km, potem zjechałam na boczną droge dojazdową do pobliskich wsi, bo zaczela sie trasa ekspresowa ;) W polowie drogi sie zgubiłam bo wyjechalam w las...dalej nie bylo drogi, GPS zle mi pokazal, trzeba bylo przejechac wiaduktem na drugą strone i 3km w plecy :O:D

Gość gość
przyjedz do mnie tutaj jest duzo drog rowerowych i jest bezpiecznie. W Polsce igrasz ze smiercia :-D

Gość gość
tzn gdzie ?:D

Gość gościu z 15.33
chyba masz tez dobry rower i siodelko ?

Gość gościu z 15.33
Podaje kod 59555 :-) Wiec? Serio! Jak jestes pelnoletnia of course!

Gość gościu z 15.33
Tez jestem dumny z Ciebie. Ja tez robie takie trasy, ale rzadko. Cycling is fun :-)

Gość gość
jestem dumny z twojej głupoty na raz tyle drogi bez przygotowania to dla organizmu z***bisty "prezent" nie zyskałaś dla zdrowia żadnych pozytywnych efektów, niestety tylko regularny trening z głową coś daje

Gość gość
9 h to zaden wyczyn jesli chodzi o wynik:O jesli chcesz schudnąc,to niestety ktoś powyzej ma rację,regularny trening,wydłuzanie dystansów,no i jezdzenie w różnym tempie,poza tym cwiczenia na inne partie mięsni ogólnie rower jest areobowy,tzn przybywa Ci masy mięśniowej,zamieniasz tłuszcz w coś lepszego,ale takie zrywy jednorazowe tylko mogą nabawic Cię kontuzji,rób to z głową🖐️

Gość gość
Ja kiedyś jechałam rowerem ze wsi do Warszawy, podobny dystans, ok 100km, nie mialam pieniedzy na powrót, rodzice w trasie..w pracy, nie mial kto po mnie przyjechac, wiec albo czekac o głodzie 2 dni albo jechac. Dojechałam w 7 godzin, nie mogłam potem chodzić, stawy mnie napierdalały jak cholera, kregoslup, wszystko, byłam głodna i mokra :O

Gość gość
wow! graty Witaj :) Chce Ci przedstawić forum, którego główną tematyką jest nieśmiałość.Jeśli jesteś nieśmiały/a i chcesz o tym porozmawiać zajrzyj na nasze forum http://www.niesmiali-forum.waw.pl/