Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cecillliaa

Zlikwidowałam właśnie fejsbuka.

Polecane posty

Gość Cecillliaa

Powód? Byłam tam za mało popularna i przez to moje poczucie wartości spadło do zera.

Gość gość
tylko pamietaj by teraz nie wchodzic na FB ani sie tam nie probowac logowac przez min. 14 dni bo konto sie uaktywni na nowo

Gość gość
jego nie można zlikwidować ! on ciągle jest !

Gość Cecillliaa
Nawet jeśli jest, to ja nie chcę mieć nic z tym miejscem wspólnego.Zrujnowało mi psychikę, czułam się gorsza, niedoceniana tylko dlatego, że rzadko ktoś lajkował wrzucane przeze mnie posty, linki, zdjęcia itp.

Gość Cecillliaa
Wiem, że to chore, ale chciałam się dowartościować... Niestety będąc nikim w realu byłam nikim w sieci.

Gość Cecillliaa
Inni pisali na fejsie o byle pierdach, a ja wrzucałam tam tylko poważne linki i jakoś mało kto to lajkował...

jak w ogole mozna swoje poczucie wartosci od takiego czegos uzalezniac, hm? FB to dla mnie troche taki inaczej funkcjonalny mail, sprawdzam w miare regularnie - ale ani mnie grzeje ani ziebi, nie korzystam prawie w ogole z innych mozliwosci niz podstawowych na nim - czyli czytania walla/wiadomosci

Gość Cecillliaa
Jeśli się ma niskie poczucie wartości, to tak jest. Czułam się ciągle gorsza tylko dlatego, że mało kto komentował/lajkował moje linki.

cecilia - ale nad poczuciem wlanej wartosci mozna popracowac, ono zawsze wyplywa z wewnatrz choc wydaje sie czesto ze przyczyna tkwi na zewnatrz. po prostu ty odczuwasz to ajkie wielkie cos, a tak naprawde ludzie moga cie lubic - tylko ich akurat takie tresci nie interesowaly, ale przy niskim samopoczuciu moze sie tez zdarzyc ze nawet gdybys byla "krolowa FB" tez by ci sie wydawalo ze jestes do bani;/

Gość gość
marne prowo

Gość gość
Brawo bardzo dobrze zrobilas na fejsie same ofermy zyciowe siedza :P