Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

utrzymująca się niechęć do partnera pomimo odstawienia tabletek antykoncepcyjnyc

Polecane posty

Gość gość

tabletki strasznie mnie zniszczyły, pomimo tego że brałam je tylko 4 miesiące to byłam przesadnie nerwowa, a najbardziej obrywało się mojemu partnerowi, bo miałam go serdecznie dosyć, wiecznie się kłóciliśmy, tabletki okazały się zbędne, bo żadnego seksu nie uprawialiśmy (raz że mój facet mnie nie pociągał, dwa że irytował, więc traktowałam go bardziej jak wroga, a nie osobę, z którą chciałabym uprawiać seks - co najlepsze, inni faceci mnie kręcili, a mój własny nie), w końcu rozmawialiśmy ze sobą tyle co nic, więc rzuciłam tabletki na bok... i nic się nie zmieniło mimo że leci już prawie 4 miesiąc bez nich :( mam ogromną ochotę na seks, ale nie ze swoim facetem, nie potrafię z nim normalnie rozmawiać, bo mnie dobija każdym zdaniem, które powie, zaczęłam uważać, że jest kretynem, widzę wszystkiego jego wady jakie w miłosnym szale nie były dla mnie zauważalne, chyba nie ma już we mnie żadnej miłości, a jedynie poczucie obowiązku, że skoro nadal jesteśmy razem to muszę udawać, że jest coraz lepiej. czy ktoś mi może powiedzieć o co tutaj chodzi i czy to minie? mam wrażenie, że tabletki otworzyły mi oczy, przy okazji pamiętam wszystkie przykre słowa jakie padły w trakcie naszych kłótni i do dzisiaj to mnie boli, modlę się o to, żeby ten związek się skończył, ale nadal mam nadzieję, że może wszystkie uczucia wrócą i chyba dlatego w tym trwam. czy to możliwe, że to wszystko to nadal sprawa hormonów? ogólnie wszystko wróciło u mnie do normy, ale jestem osobą bardziej nerwową niż kiedyś, więc może ta niechęć to nadal skutki przyjmowania tabletek?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować