Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to powiedziec

odglosy seksu zza sciany- jak sobie z tym poradzic?

Polecane posty

Gość nie wiem jak to powiedziec

od niedawna mieszkamy w nowym mieszkaniu.niestety moja sasiadka jest bardzo glosna gdy uprawia seks ze swoimi facetem, ktory na dodatek trwa pona1.5 godziny! juz nie daje rady wyslichiwac jej jekow i tekstow,a seks uprawiaja 3-4 razy w tyg. . nie wiem po prostu jak sie 'wyslowic'co konkretnie jej powiedziec.

Gość vb12
Moze nagraj:( nie wiem co ci powiedziec ciotka mi dała radę ale w razie głosnych imprez, zejsc do domofonu zadzwonic zakryć głośnik jakś śzmatką by nie poznali twojego głosu i powiedziec proszę byc ciszej albo wezwę policję potem isc na długi spacer tylko uwazaj by cię nie zobaczyli z okna. Mam ten sam problem własnie sie wprowadziłam do swojego pierwszego mieszkania obok mieszka jakis młody chłopak tydzien temu miałam niezły koncert jęków:(

Gość gość
Napisz list (anonim) szczegółowo opisując problem i wrzuć im do skrzynki. Użyj takich sformułowań, żeby się nie domyślili czy to sąsiad z tego samego piętra, z góry, z dołu a może przewrażliwiona babcia.

Gość vb12
ha dobre najlepiej użyć takich neutralnych zwrotów ale zęby było wiadomo ze chodzi o seks a nie o głosno grajacy telewizor