Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka bez kasy

Oddać do adopcji?

Polecane posty

Gość Matka bez kasy

My z mężem dwójkę dzieci i nie stać nas obecnie na kolejne, Niestety mimo zabezpieczenia wpadliśmy. Zwróciła się do nas para lesbijek, która chciałaby zaadoptować nasze dziecko. Tzn nie chodzi o legalna adopcję, bo na to nie ma przepisów, ale wzięłyby dziecko na wychowanie. To dobrze ustawione kobiety, więc oprócz tego może by nas wspierały pieniędzmi. Co o tym sądzicie?

Gość gość
0/10 Przyszedł weekend i dzieci się nudzą. Wymyśl coś lepszego.

Gość Jak was znalazły ?
Te lesbijki jak was znalazły?

Gość Matka bez kasy
Jedna z tych lesbijek to moja pani ginekolog. Zna moją sytuację, zna też moje wyniki i wie, że nasze dzieciaki sa ładne i zdrowe.

Gość gość
Matka bez kasy "Jedna z tych lesbijek to moja pani ginekolog. Zna moją sytuację, zna też moje wyniki i wie, że nasze dzieciaki sa ładne i zdrowe." :D:D:D Za ten post masz u mnie 9/10 :D

Gość Matka bez kasy
Dla was to żart, a dla mnie dylemat. Nie rozmawiałam jeszcze o tym z mężem, on jest przybity informacja o ciąży. Usuwac nie chcę, bo jestem katoliczką, ale na kolejne dziecko naprawdę nas nie stać.

Gość gość
jesli to serio,to bylabym za oddaniem.Wiesz,gdzie dziecko jest,masz otwarta adopcje,czy jak to tam...Dwie kobiety dadza mu duzo milosci.Mysle,ze warto to rozwazyc w 4,Ty,maz i one.

Gość gość
katoliczka odda lesbijkom ;p :D

Gość gość
Tak sie nakręciłaś tą dzisiejszą paradą?

Gość gość
Przykro mi, że los postawiła Cię przed taką sytuacją. Fajnie , że nie myślisz o aborcji, sama nie wiem jak kobiety mogą zabijać swoje dzieci. Porozmawiaj z mężem, może uda Wam się jakoś rozwiązać tą sytuację, może znajdziecie jakieś fundusze, pomoc. Jeśli zdecydujecie się na aborcję to pamiętaj, że nie ważne kto wychowa Twoje dziecko tylko na jaką osobę zostanie ono wychowane.

Gość gość
żyjesz w niewłaściwym kraju... tu nie liczy się że cię nie stać... masz się babo poświęcać i zaharować na śmierć..tego wymaga od ciebie polski katolicyzm

Gość gość
śmieszą mnie te dyskusje o aborcji - przecież jest to zakazane, sterylizacja kobiet też jest zakazana - nie dyskutuj tylko sraj ścierwem., czy chcesz czy n ie chcesz - a d**y mężowi trzeba dać...

Gość gość
tu nie chodzi o " masz się babo poświęcać" tylko o oddanie na wychowanie swojego dziecka. W prawdzie w dobrej wierze ale ta świadomość, że nigdy go nie przytulę, nie dam buziaka na dobranoc. O instynkt macierzyński, który będzie rozrywał serce codziennie przed snem :( Współczuję . Wybór, którego dokonasz na pewno będzie właściwy ( nieważne jaki by był )

Gość gość
" sraj ścierwem" ??? może mi ktoś wytłumaczyć co to właściwie znaczy ??

Gość gość
Aborcja jest zakazana w naszym kraju ale to nie znaczy , że nie jest wykonywana. W wielu państwach jest legalna więc temat jak najbardziej na czasie

Gość gość
cokolwiek babo zrobisz z bachorem - to ty za to zapłacisz i poniesiesz karę, twój szacowny małżonek zostanie uniewinniony, ponieważ on nic nie zrobił...wy ścierwo-niewolnice z każdym dniem mnie zadziwia wasza głupota

Gość pennyyy
jest cos takiego jak adopcja ze wskazaniem, jeśli ten post to nie prowo :D

Gość gość
Mopsy i inne i jedziesz !!!!!!!!!!!!!! Mąż do pracy,ty wychowawczy i git.

Gość gość
gość z 15.06.2013 23.26 Żal mi Ciebie. To bardzo smutne, że Twoje życie jest aż tak beznadziejne, że musisz wyżyć się na kimś w necie

Gość gość
Nie wiem czy autorka wróci, ale moim zdaniem lepiej jak katolik chce oddać do adopcji dziecko nawet lesbijkom, niż oddać je do domu dziecka albo co gorsza usunąć. Może jednak uda się jakoś z mężem wypracować więcej dochodu? Nie wiadomo jak zniesiesz rozłąkę z urodzonym dzieckiem.