Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pupa blada

Pytanie do pan 35+ i wiecej ktore posiadaja kochasia na boku

Polecane posty

Gość Pupa blada

Dzis rano miarka sie przebrala w moim malzenstwie, sex z tym typem to porazka jak sie poznalismy bylo dziko i szybko i gdzie popadnie jak to zwykle na poczatku ale z czasem ja odkrywalam wiecej i wiecej siebie i zaczelam klasc nacisk na jakosc a nie na ilosc natomiast moj malzonek lat 44 na ilosc juz faktycznie nie idzie(raz w miesiacu) a slowo jakosc nie istnieja , no wiec wgramoli sie na mnie porusza ze 2 min i szczesliwy ze se dobrze zrobil , to ze szybko strzela mu nie przeszkadza nie widzi w tym problemu a ja wiecznie zawiedziona , rozmowy nic nie daja jak rozmawiamy o seksie to moj maz ma mine a la - nie ma wazniejszych tematow na swiecie? Dzis sie wgramolil zrobil to co zrobil a ja, a co ze mna , no wiec tule sie , przeciagam mowie delikatnie ze mam jeszcze ochote a on mi na to- a Kacperka helm na rower w domu jest czy w szkole? Wyszlam z sypialni i nie bylo mi przykro- bylam mega wkoorwiona! Dawno bym sobie juz kogos na boku znalazla ALE jest ale. Mam 37 lat ,jestem szczupla 164/48kg chodze na silownie czesto slysz- oj przepraszam ale poni tak mlodo wyglada wiec raczej nie miala bym problemy z poznaniem pana ale po 2 mega wielkich bobasach moj brzuch i piersi ...... Masakra silownia rozstepow nie zlikwiduje ,co z tego ze ramiona wycwiczone ze lydki i uda wycwiczone jak cyce sflaczale :( :( nigdy nie rozebrala bym sie przed obcym facetem za nic w swiecie, wiec tkwie z moim beznadziejnym mezem ktory pewnie tez sie mnie brzydzi i postanowilam zapytac kobiet w moim wieku ktore maja kochankow - drogie kobietki czy wy jestescie idealne , czy trzeba byc idealna zeby miec kochanka czy poprostu udalo wam sie znalezc kogos pomimo mankamentow np po przebytych ciazach , wiadome ze 99,9. % mezczyzn patrzy wlasnie na cialo , czy takie cos jak ja ma szanse? a moze panowie w pewnym wieku juz az takiej wagi nie przywiazuja? Ja lubie ostry seks wiem co mnie kreci , oral anal klapsy , targanie za wlosy ogolnie jestem otwarta na eksperymenty i czasami snie ze mam takiego partnera ktory choc troszke skupil by sie na mojej przyjemnosci a tu d**a.....

Gość Pupa blada
Oczywiscie chelm , i sorki za inna mase bledow ktora wiem ze jest

Gość gość
ja mam 35 i kochanka 20 letniego .... ale figure mam ok mimo ciąży.... coz mysle ze to nie najważniejsze.

Gość kamilaFF
mam 33l. 12 lat po slubie. Ok5 lat temu wszystko w małzenstwie zaczeło sie walić.od połtora roku mam kochanka.jest miedzy nami wieksza więz niz z moim meżem na początku.jestem szczesliwa.dobrze mi z tym i mam to w d***e ze to jest nienormalne.

Gość gość
A myślisz ze tak kochanek będzie idealny jak książę z bajki, będzie miał ciało adonisa? Jeśli facet będzie szukał lalki barbie to niech znajdzie 20 letnią dziewczynę. Ja osobiście lubię to w starszych kobietach ze widać po nich ślad czasu, ale muszą dbać o siebie, ty piszesz ze dbasz. Powinnaś znaleźć takiego kochanka, z którym będziesz się czulą nago nez skrępowania. Wierzę że takiego znajdziesz, w końcu każdy ma swoje potrzeby.

Gość pupa blada
Z mezczyznami jest ten problem ze nawet jak sa zaniedbani zflaczali z zepsutymi zebami i piwnym bebzunem to wydaje im sie ze wlasnie sa adonisami, i kazdy mankament w kobiecie ich odstrecza

Gość z.gekon
Oj, pupa blada ...., nawet nie wiesz jakie masz atuty. Możesz przebierać wśród nas i przebierać. Tylko odwagi ci brakuje. Kurde, taka kobieta się marnuje.

Gość gość
Rozstępy nie mają dużego znaczenia, co do cycków, trzymaj je w staniku i będzie ok

Gość pupa blada
no wlasnie brakuje mi odwagi od pewnego momentu , zdarzalo mi sie flirtowac ale wiedzialam ze trzeba w pewnym momencie zwijac zagiel aby nie skrzywdzic samej siebie ,oczami wyobrazni widze jak delikwentowi opada na widok moich rozstepow :( wiec jak na razie moim najlepszym przyjacielem jest internetowy sex shop i silownia , mozna sie zmeczyc i wyzyc w pewnym sesie ale caly czas kolacza mi sie mysli noz k***a panie tak sie chwala kochankami jak to sie ich zycie odmienilo jaki miod cud i malina , czy one wszystkie sa takie piekne , wszystkie przed czterdziestka maja nienaganne figury zadnych mankamentow a panowie mdleja na ich widok , zadna z tych pan nie karmila piersia ? nie ma rozstepow , a pupa jak u nastolatki? czy moze poprostu kobiety maja to gleboko w.... i korzystaja z przyjemnosci pomimo niedoskonalosci?

Gość Anka35RafalJa
Kobiety mają to głęboko w d***e. Są świadome swoich lat i jakis tam niedoskonałości, ale są też świadome atutów. Korzystaj i nie stwarzaj sobie niepotrzebnych problemów które stoją ci na drodze. Kobieto, masz 37 lat, sama piszesz że szczuplo wyglądasz, i młodziej niż masz, lat. Do tego jeszcze siłownia i aerobik. I tu się jeszcze zastanawiasz. Z takim opisem mogę być twoim kochankiem od teraz nie widząc twojego zdjęcia. A tak na marginesie, skąd jesteś? ;)

Gość z.gekon
No właśnie. Skad jesteś? A najlepiej wrzuć maila i przekonaj się jak to z taobą jest. Jak chcesz to pisz: z.gekon@gmail.com

Gość pupa blada
i co z tego ze cwicze pisalam juz silownia nie likwiduje rozstepow tylko skalpel a na to w tej chwili mnie nie stac , nie jestem biedna , pracuje dobrze zarabiam ,pruje na rowerze 4 kilometry do pracy i cztery z pracy i zal mi tych co sie cisna w metrze gdzie murzynski pot miesza sie z wyrafinowanymi perfumami bialych osobnikow bleeee, ale do sedna dwa lata temu wypstrykalam sie z kasy bo zainwestowalam w uzebienie , nie mialam popsutych zebow nigdy wrecz fanatycznie czyscilam i szczotkowalam az zlazlo mi szkliwo z jedynki no i mialam od dziecka kompleks wysunietych klow ktoregos dnia poszlam do mijej dentystki i mowie -nie wiem jak to zrobisz ale chce miec zeby jak na tym obrazku :) fakt ona nie zrobila ale jej przyjaciel specjalista od takich czarow zrobil , zaaaajebiste uczucie miec zeby jak perelki ale tanio nie bylo skad jestem ...z daleka ( w UK nigdy nie bylam) ale pisze na polskim forum bo konstrukcja faceta jest taka sama w kazdym kraju , faceci to wzrokowcy a zasada - wymienie zone na nowszy model jest aktualna wszedzie

Wiesz co? Już samym nickiem zdradzasz, co myślisz o sobie...Jesteś bardzo zakompleksiona. Zapewne nieźle wyglądasz ale niestety masz problem z głową...i nie obrażaj się, po prostu czasem psycha nie daje nam żyć, więcej optymizmu i uwierz w siebie.

Gość pupa blada
powiem wam cos smiesznego a raczej tradicznego ! w szufladzie w sypialni mam mega fajne dosc pokazne rozowe dildo ( pokazny bo lubie od czasu do czasu cos konkretnego nie ma to zwiazku z porodami bo moje kloce wyszly z cesarki wiec c*pka" funfel nowka" ) moj maz widzi ze sprzet lezy ale nigdy nie wpadl na pomysl by zrobic z tego uzytek lezy bo lezy , lezy dildo lezy dlugopis lezy notesik ot jak to w nocnej szafce pana bym chcial co by mi bez pardonu zapakowal w pupe np podczas bzykanka ( chyba nie jestem zbyt wulgarna w koncu to erotyczne pisze co czuje )

Gość pupa blada
slowianko mam kompleks tych p**********h rozstepow i cyckow :( a pupa blada dlatego bo mialo byc d**a blada czyli klops komoze to ciezko zrozumiec ale dochodzi do sutuacji kiedy poznaje faceta flirtujemy spotykamy sie troche kawka piwko takie tam i w pewnym momencie mysle -cholera a jak bysmy mieli wyladawac w wyrku , facet wyobraza sobie pewnie ze jestem calkiem fajna babka , rozbiore sie a tu ... zonk! czyli d**a blada czar prysnie , pewnie bedzie darl gdzie pieprz rosnie a mi pozostanie niesmak i po co mi to ? no i na tym etapie koncze znajomosc :(

Zostaje jedna opcja abyś nabrała pewności czy faktycznie masz rację czy jednak przesadzasz - musisz się pokazać...nie koniecznie nam...nie masz jakiejś przyjaciółki?

Gość RafałJa
Ja jestem bardzo ciekawy czy tak przesadzasz czy mające jest tak źle. Parę rozstępów i obwisle cycki nie czynią z ciebie brzyduli. Tak na marginesie, właśnie w starszych kobietach lubie naznaczone czasem piersi krótko mówiąc obwisłe, taki fetysz.

Gość co za farmazony
ktoś tu na głowe upadł? nie mam na myśli autorki. nie tak dawno na kafe był gościu który twierdził że kobieta powinna uwieść go mózgiem, czy że jej rozum się dla niego liczy, jakoś tak. przyszło co do czego, okazało się że lata za każdą tak go c**j swędział. Autorko masz sytuacje nie do pozazdroszczenia. :-(

Gość gość
Masz zbyt silne kompleksy. Trudno z takim podejściem szukać kochanka. Nie wydaje mi się by facet w twoim wieku czy starszy oczekiwał od kochanki, że będzie modelką - raczej akceptuje wszelkie niedoskonałości - raczej liczy się twoje zaangażowanie w łóżku, pomysłowość i wiele innych elementów... Wyluzuj z tymi kompleksami i owocnych łowów...

co za farmazony - wiemy, o kim piszesz...a dlaczego latał za każdą? No cóż, najpierw trzeba zagadać i trochę poznać żeby się przekonać, czy ma coś w głowie...dopiero z tego całego zbiorowiska wybiera się te, z którymi jest o czym pogadać - no, chyba że to akurat taki gość, który nie ma ochoty na rozmowy...ale Autorko - ja Ci radzę jednak szukać takiego kochanka, który zaoferuje coś więcej niż sam seks

Gość gość
wiecie co trochę się pochwale ale może dzięki temu wy też znajdziecie taką zdolność w sobie, otóż ja nie rozglądałem i nadal nie rozglądam się za wieloma,ja trafiam ZAWSZE za pierwszym razem po prostu wyczuwam,że dana osoba jest dla mnie,jestem dobrym obserwatorem i umiem wyciągać wnioski nawet przez internet jak poznałem, to po wpisach tej osoby wiedziałem,że razem na pewno coś zdziałamy. I tak się stało. Chcę powiedzieć,że może warto rozglądać się uważniej bo być może ktoś kogo szukasz autorko czy inni jest niedaleko;)

Gość gość
i nie mam na myśli siebie :)

Jeśli poważnie już rozmawiamy i jeśli czytaliście inne moje posty na innych topikach to wiecie doskonale, że jestem przeciwna zabawom pt. mam kochanka - ale wiemy, jaki jest świat i niczego nikomu zabronić nie można. Rób co chcesz, ale jest jeszcze coć takiego jak moralny kac - chociaż to temat na inną rozmowę...Rozumiem, że o tym nie myślisz w tej chwili, tak bardzo skupiasz się na swoim ciele. Wydaje mi się, chociaż pewności też nie mam, że mężczyźni szukają kobiet odważnych i raczej bez kompleksów - one nie mogą jednak wygrywać. Musisz z tym walczyć i pokaż się najlepiej komuś, komu ufasz. Niech ta osoba osądzi, czy jest aż tak fatalnie.

Jeśli poważnie już rozmawiamy i jeśli czytaliście inne moje posty na innych topikach to wiecie doskonale, że jestem przeciwna zabawom pt. mam kochanka - ale wiemy, jaki jest świat i niczego nikomu zabronić nie można. Rób co chcesz, ale jest jeszcze coć takiego jak moralny kac - chociaż to temat na inną rozmowę...Rozumiem, że o tym nie myślisz w tej chwili, tak bardzo skupiasz się na swoim ciele. Wydaje mi się, chociaż pewności też nie mam, że mężczyźni szukają kobiet odważnych i raczej bez kompleksów - one nie mogą jednak wygrywać. Musisz z tym walczyć i pokaż się najlepiej komuś, komu ufasz. Niech ta osoba osądzi, czy jest aż tak fatalnie.A to ode mnie: http://www.youtube.com/watch?v=J7-GeyBC8Is

Gość gość
jak długo się męczysz z żoną lub mężem,starasz się, próbujesz,kombinujesz a i tak nic tej drugiej stronie do głowy nakłaść nie możesz bo jak np w przypadku autorki powie ci,że są ważniejsze sprawy,choć wiadomo,że są to nie ma żadnego kaca moralnego. Kafe slangiem powiedziawszy sprawdzone und potwierdzone:D

Gość gość
słodka słowianka:) Ty to forum traktujesz poważnie? czy cos z Toba nie tak?;)