Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pupa blada

Pytanie do pan 35+ i wiecej ktore posiadaja kochasia na boku

Polecane posty

Gość anulka34,5
Mam męża takiego jak TY-zaspokaja mną siebie,ostatnio zresztą coraz rzadziej,więc podejrzewam, że kogoś ma. O mnie zadba raz na parę miesięcy, chyba po to żebym nie uciekła-więc mniej więcej co pół roku funduje mi orgazm. No i na początku mi to nie przeszkadzało. Byłam zakochana po uszy i nie miałam takich potrzeb. Brałam tabletki, które skutecznie hamowały moje libido. Jakiś rok temu z powodów hormonalnych lekarz zabronił tabletek. I libido zwariowało. On miał wszystko o czym facet marzy, a ja się musiałam prosić o coś dla mnie. W końcu przestałam prosić, inicjować i nagle prawie ze sobą nie sypiamy... Mam przyjaciela - on się śmieje, że nie jest kochankiem tylko pomaga koleżance rozładować napięcie. No więc nie mamy możliwości często rozładowywać napięcia - ma żonę i taki sam problem jak ja - sex raz na dwa miesiące. Ale jakość - na to warto poczekać. Ciało? Wbrew pozorom faceci szukający kochanki nie szukają modelki - szukają fajnej babki do bzykania, z którą będą mieć to czego nie mają w domu. Ja mam lekką nadwagę i okrągły brzuszek, ale jak trzeba to nogi zawinę mu wokół szyi bez żadnych problemów:). Jeśli więc chcesz kogoś znaleźć to znajdziesz - i dobra rada: nie szukaj ideału - szukaj przede wszystkim dyskrecji, żebyś nie miała kłopotów w domu. Ja to sobie jakoś poukładałam. Nie chciałam zdradzać, kocham męża ale proszenie o sex, proszenie o orgazm, proszenie o dotyk zaczęło być dla mnie po prostu poniżające...

Zawsze jest ze mną coś nie tak wg Was, kiedy zaczynam pisać "zdradzie nie"... Stuhr śpiewał w Opolu - jak człowiek wierzy w siebie, to cała reszta to betka - nie ma takiej rury na świecie której nie można odetkać... Myślę, że można Cię odblokować...

Gość gość
No bo tak jest baba/ facet po jakimś czasie w ogole nie mysli o sexie, a pozniej nagle wielkie zdziwienie, ze druga połowa zdradza... ;/

Gość pupa blada
Anulka dzieki za wpis , dokladnie wiesz o czym temat, dziekuje ze sie wypowiedzialas . Wlasnie tak to jest niestety, nie chcialabym byc zdradzana i sama nie zamierzalam zdradzac , w pewnym sesie czuje sie przegrana bo mam ochote dawac d**y obcemu facetowi , przegrana w malzenstwie,