Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia. hhoh

Bydgoszczanin!!!!!!

Polecane posty

Gość madzia. hhoh

"I tak jesteś facetem ,zazdrośnikiem i do tego nieudacznikiem spedzajacym na cafe 24 h skoro pamietasz tamten temat z tym zdjeciem tym bardziej" >> to chyba o tobie, nie o mnie. ja nie jestem facetem przede wszystkim;) a zdjęcie sam mi wysłałes frajerze, w odpowiedzi na topik szukam faceta tylko poważne oferty - podałam maila magduu - no czyżbyś zapomniał?? seksowny brunecie??

heee wiem dobrze ale to nie moje foto :D myslis ze bybym tak tępy ? haha proszę Cię 1) nigdy nie ślij foto nieznajomym osobom :D Chcialem byś pokazałą cycki jak zobaczysz " fajnego bruneta " zawsze tak robię idioto. Bo jestes facetem :)

Gość madzia. hhoh
nie jestem facetem. ale ty też nie skoro tak aktywnie działasz na babskm forum. śledziłam twoje wątki zawszona cioto i dużo o tobie wiem....

gówno wiesz :D Skoro nawet nie wiesz do zcego jestem zdolny HEEHE mogę być dobrym , złym , brzydkim , przystojnym , pisarzem , parwnikiem , lekarzem..OMG :D haha GZ

Gość gość
Upiorne to jakieś ja, także z Bydgoszczy, ale kłamać??????????????????? Upiornie się zachowujesz więc myk, myk...

Gość gość
Te?! Uważaj sobie, nie możesz Być upiorniejszy od samego upiornego:-D więc myk, myk...