Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dziś jedliście ? :)

Polecane posty

Gość gość

Bo ja - jajecznice z 4 jajek - kanapki z konserwą, bialym serem, szynką ( 6 kromek ) - kilo truskawek - fasola szparagowa z maslem - schabowy, ziemniaki z koperkiem, ogorki ze smietanką - paczke suszonej żurawiny - paczke sezamków - pol paczki owocowych mentosów - zupe pomidorową - jogurt naturalny - danonka - dwa donuty

Gość gość
-banan, -cebularz -kawalek ananasa -polowe bułki czosnkowej; -troche chipsow, -2 jablka -2 herbaty z miodem i cytryną -zielona herbata na sniadanie

-goracy kubek rosol na bogato -jogurt o smaku jagodowym -spaghetti bolonskie w Piccolo -na kolacje bedzie kurcze pieczone, z frytkami i brokulem -kilka piw

-3 kubki herbaty z cytryna -1 kubek herbaty jasminowej -1/3 arbuza -1/4 opakowania paluszkow Lajkonik solonych

Gość ja jadłam dziś
ryba po grecku mała miseczka truskawki około pół kilo 4 ciasta , 3 łyżki rodzynek , kilka daktyli

2 kanaapeczki z pomidorem, ogorkiem, do tego zz dwie luzki serka wiejsjssskiego na obiad ok 6 kawalkow watrobki drobiowej smazonej z duszona cebulka, kromka chleba kawalek ciasta z truskawkami 2 redsy zurawinowe szklanka coli jedna kawa z mlekiem i cukrem woda mineralna wlasnie robie sie glodna i pewnie zjem cos na kolacje

Gość bala bongo
bulka salatka ziemniaczana red bull kawa mrozona platki owsiane

zapomn ialam dodac szklanka wody przegotowanej z cytryna z rana na czczo :)

Gość gość
bułkę a w niej sałatke jarzynową :p owsianke z gruszką z kupca(ogolnie maja swietne owsianki) i to tyle..

Gość gość
pół bułki, trochę czereśni i truskawek rybę z grila, garść białej kapusty 4 łyżki makreli 2 kawy

Gość gość
-2 tosty -schabowy,ziemniaki,mizeria -2 galki sorbetu malinowego -2kanapki z serem

Gość gość
3 kromki razowego chleba z serem zoltym i wedlina spaghetti z pesto 5 malych ziemniakow z koperkem + 2 jajka smazone na masle 1 banan

Gość gość
-pasztet pieczony + kromki + 3 Tatra Mocne - chałka z posypką -2 nesquick "mleczna kanapka" +3 musketeers fun size -ser "stary olęder" + kindziuk - szynka z wędzarni + szynka spod strzechy + kromki - 35 cl likieru amaretto flaminia - syrop truskawkowy + woda (3 szklanki) - pić mi sie chce, chyba skocze po tatry mocne, reszte likieru zachowam na jutro

Gość gość
strasznie mało jecie :D

Gość kasiczka :D
Ja np dziaj zjadłam porcje młodej kapustki,potem ziemiaczki z mielonym i mizeria, potem 2 kanapki z nutella, potem kotlet mielony i popiłam mlekiem.... :D

Gość gość
malo ?! spoko. cdn :D:D

Gość jijiuiuiu777666
Niech sobie przypomne.. Rano lyzke salatki koleslaw, pol pomidora, dwa listki salaty kilka malutkiech cebulek pilkowanych Na obiad podobnie jak rano ale z dodatkiem dwóch plasterkow szynki Potem w kinie kilka orzeszkow na goraco.....i.....to tyle.

Gość Kasiek:)
- jajecznicę z dwóch jajek - dwa płaty ryżowe - ok pół kg truskawek - kawałek karczku z grilla - sałatka z ogórkiem, parę rzodkiewek - wypiłam jedną kawę bez cukru, sok z marchwi, buraka i jabłka

Gość gość
-4 zapiekanki z cebulą ( chleb graham na to cebulka i ser żółty i na patelnię z obu stron) -jabłko ciastko zbożowe i trochę sernika na zimno -4paluszki rybne+ziemniak+mizeri -budyń z sokiem porzeczkowym i za chwilę jadę na grilla po pożrę jakiejś kiełbachy pewnie ;)

niektorzy to maja naprawde apetyty i roznosci jedza:) w ciagu dni ja nie mam takich zachcianek

Wypij piwko, to moze wejdzie. Ogolnie polecam herbate rumiankowa na rozluznienie zoladka.

Gość gość
sniadanie piwko obiad piwko kolacja piwko :-))

Gość gość
10 tost z szynka 14 dwie brzoskwine 18 zapiekanka z ziemniakami i kakafiorem 21 lód rożek i chipsy Trochę mało, ale w sobotę przeważnie sprzątam i nie mam czasu jeść, normalnie jem jak świnka, ważne tylko 44 więc mogę.

Maciek pije wlasnie zimnego okocima:) dzis walczy szpilka zamierzam ogladać , jakieś paluszki pwnie przegrzyze