Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co dzwoni?

Polecane posty

Gość gość

Hej, Mam znajomego, który dzwoni do mnie, w sumie nie ma żadnej sprawy, tak o zeby pogadać. Dzwoni o różnych porach. potrafi zadzwonić np o 2 w nocy. Ja jestem w nim zakochana, On o tym wie, On jest w związku. NIe zostawi dla mnie swojej dziewczyny ( zresztą nigdy bym go do tego nie zmuszała), ja próbuje sie zdystansować, odpuścić. Nie dzwonie do Niego, nie namawiam na sptkania. Czemu do mnie dzwoni? Czy nie wie że mnie tym meczy? bo nie potrafi ruszyć dalej

Gość gość
Po prostu lubi Cię.

Gość Jak masz na imię ?
Jak masz na imię ?

Gość gość
Kaśka nie wiem co to ma do rzeczy :)

Gość gość
traktuje Cie jako koło zapasowe ;)

Gość gość
to nie odbieraj

Gość gość
Wątpię, żebym była kołem zapasowym. Z tamtą dziewczyną biorą ślub.

Gość Mirokkk
Czy uprawialiście seks, ile znasz go czasu ?

Gość gość
Dobra rada, nie odbieraj. Ile razy obiecałam sobie że juz wiecej nie odbiore, ale odbieram za kazdym razem.

Gość gość
znam Go 2 lata. Tak kochałam sie z Nim.

Gość gość
kochałaś się z nim zanim poznał tamta czy w trakcie ich związku?

Gość gość
Nie jestem z tego powodu dumna, to moja najwieksza porażka w życiu. Jak był już z nią w zwiazku, jak powiedział ze chce ze mną być i że ją zostawi, że tylko ja sie dla niego licze i że nikgo nie kochał tak jak mnie. hmmm teraz wiem, ze wiele rzeczy mozna powiedzieć.

Gość gość
Po co dzwoni?Ano po to żeby mieć radochę,bo wie ,że wiele do Niego czujesz i to tymi telefonami sprawdza-jak jeszcze wiele... ale tak naprawdę odbierając ten telefon samej sobie robisz krzywdę -ale może tak lubisz...

Gość gość
no to sama widzisz ze najzwyczajniej w świecie Cie wykorzystał. a dzwoni pewnie po to żeby mieć co po bzykać po ślubie. czyli jak już ktoś wspomniał wcześniej swego rodzaju -> "koło ratunkowe". wykorzystuje twoja naiwność. nie mówię, że nic doi Ciebie nie czuje ale na pewno nie czuje na tyle żeby być z tobą. żeni się z inną wiec olej go a najlepiej powiedz w prost żeby się odje*** i spadał do narzeczonej :) pokaz mu i sobie że nie dasz z siebie robić w kółko idiotki. raz sie przejechałaś starczy ;))

Gość Odbierz
i pojedz z palca

Gość gość
Skoro On jest w związku i zdradza to w małżeństwie też tak będzie...Tamtej to tylko współczuć a Ty spie***j gdzie pierz rośnie -póki czas

Gość Heniu
Dzwoni, żeby pogadać a do Ciebie bo go zawsze wysłuchasz i jesteś dyskretna. A dzwoni, bo pewnie baba mu truje d...ciągle ale on musi siedzieć cicho by księżniczki swojej nie drażnić bo mu d... nie da :) Byłoby ok gdybyś nie oczekiwała po tej znajomości czegoś więcej - ale ponieważ oczekujesz to musisz albo zacisnąć zęby i czekać aż ci przejdzie albo zerwać tą znajomość.

Gość masochistka i to jeszcze jaka
po co dzwoni? czy tak trudno domyślić się? dowartościowuje się twoim kosztem,ma male ego i takiemu wystarczy tylko skubnąć czyjąś energię jak ciągle myślisz o nim,karmisz go,wzacniasz go głupia jesteś jak but z lewej nogi,on żeni się a ty wzdychasz do niego sama piszesz,ze co innego mowił,a co innego robi,i to tez nic wnosi do twojego chorego myślenia?

Gość akakaraka
Naprawę traktuje Cię, jako "tą na boku", z tamtą ułoży sobie nudne, bezpieczne życie, a Ciebie będzie wykorzystywał, bo skoro wie, że masz do niego słabość, to ma zadanie tak łatwe, że łatwiejszego nie ma.. Sam fakt, że "z******ł" sobie, wciskając Ci kit, że z tamtą się rozstanie. Faceci to świnie. Po prostu. Jeśli chcesz być taką zniewoloną kobietką, która do niego będzie leciała na skinie, zawsze z nim pogada, zawsze się spotka, a może i po główce pogłaska, jak on opowie, że żonka (czy tam przyszła żonka, jedno barachło) niedobra, nie kocha... Nie daj się, naprawdę... kurde, wiem co to znaczy, jak się kogoś kocha, jak się wtedy głupio postępuje, jak się inaczej patrzy na tę osobę, na jej postępowanie - po prostu ratuj swój tyłek, zanim uzależnisz się od niego. Zrób cokolwiek, żeby się od niego oderwać, choćbyś miała płakać co noc w poduszkę.

Gość gość
Wiecie co? macie wsztyscy racje. Jestem głupia i naiwna , a na deugie imię powinnam mieć na imie but z lewj nogo.NIe potrafie przestać Go kochać, Wypełnia mi każdą myśl, każdą chwilę, jest mi cięzko bo za nim tęsknie. Nie wiem czemu przecież, nic tak naprawde dla niego nie znaczyłam. Wiem, że igdy sie z nim prześpie,nie bede dziwką, choć i tak mnie zminił. MOże i wydaje mi sie że dla mnie jest idealny to na pewno nie jest.Rusze na przeód od jutra, oby tym razem na serio...