Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaithleen..

Prawo jazdy UK - kat. B

Polecane posty

Gość kaithleen..

Mieszkam w UK od 2 lat, w końcu zebrałam się na zrobienie prawa jazdy tutaj. Wysłałam zgłoszenie o Provisional Driving Licence i czekam. Jestem w trakcie nauki teorii ale obawiam się nauki jazdy i egzaminu praktycznego? Możecie opowiedzieć mi o egzaminie praktycznym? Jak to w skrócie wygląda? Za którym razem zdaliście? I może jakieś ciekawe przygody z tym związane?

Gość gość
musisz possać dicka ticzerowi i masz positive

Gość gość
Po kiego ci prawo jazdy jak i tak nie bedzie cie stac na samochod i wykupienie ubezpieczenia. Minimum 2000 funtow rocznie.

Gość gość
Zdane za pierwszym razem , najpierw egzaminator zadaje Ci kilka pytan zwiazanych z pojazdem , potem bierze Cie na miasto , najwazniejsze to zachowac spokoj , uwazac na przechodniow,rowery itp.na koniec mialam zrobic chyba 3 manewry i po strachu ;) jesli jestes z londynu moge polecic bardzo dobrego instruktora. Pozdrawiam I powodzenia ;)

Gość mcfaddy
Sytuacja odnosnie zdawania prawa jazdy co jakiś czas się zmienia i żeby być na bieżąco to lepiej śledzić portale temu poświęcone. Osobiście polecam serwis http://www.emano.co.uk . Znajdziesz tam zarówno przydatne informacje związane z brytyjskim kodeksem jak i namiary do polskich instruktorów prawa jazdy na wyspach.