Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcvbnm12345

Śluz.. ;/

Polecane posty

Witam Mam przezroczysty ciągnący sie śluz a mam prawdopodobnie dni niepłodne gdyż powinnam dostac okres w srode.. a czytalam ze w dni niepłodne jest luz biały.. co to moze oznaczać ? jakmyslicie

Gość gość
Moim zdaniem nie masz powodu aby panikować...nie możesz obsesyjnie obserwować śluzu, jeżeli nie jest brzydko pachnący, nic Cię nie piecze, nie swędzi, nie masz upławów ani żadnych innych objawów np.grzybicy to nie masz się czym martwić. Tak samo jak termin okresu może się przesunąć tak samo śluz może się lekko zmieniać i to jest jak najbardziej normalne. Odpowiadają za to hormony a poziom hormonów może się zmieniać. To jest tylko moje zdanie ale jeśli masz obawy to poczytaj w necie, zasięgnij opinią lekarza, a może ktoś tu jeszcze napiszę co myśli:)pozdrawiam

Gość gość
Moim zdaniem nie masz powodu aby panikować...nie możesz obsesyjnie obserwować śluzu, jeżeli nie jest brzydko pachnący, nic Cię nie piecze, nie swędzi, nie masz upławów ani żadnych innych objawów np.grzybicy to nie masz się czym martwić. Tak samo jak termin okresu może się przesunąć tak samo śluz może się lekko zmieniać i to jest jak najbardziej normalne. Odpowiadają za to hormony a poziom hormonów może się zmieniać. To jest tylko moje zdanie ale jeśli masz obawy to poczytaj w necie, zasięgnij opinią lekarza, a może ktoś tu jeszcze napiszę co myśli:)pozdrawiam

Gość gość
Myślę że wszystko jest w porządku ale jeśli nie daję Ci to spokoju możesz zastosować probiotyk dopochwowy invag, zawiera on 3 szczepy bakterii kwasu mlekowego, korzystnie wpłynie na Twoją mikroflorę i uchronisz się przed ewentualnymi infekcjami.