Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacie12

dziwna sytuacja z facetem

Polecane posty

Gość rumiany Bolo
i wieczorne ryczytały by Ci serwował brzdąkając na mandolinie pod Twoim roztwartym okenkem

Gość Jacie12
a najgirsze jest to ze jestem po rozstaniu i jak sie pojawil ten facet, a jeszcze mega przystojny i moj typ charakteru to zaczelam go bajerowac a on chyba odbiera to jako zarty...

Gość Jacie12
wiem, ale nie chce go od razu speszyc pytaniem: "chcesz ze mna chodzi?", bo facetow od razu to peszy, wstawia w niezręcznej sytuacji

Gość Jacie12
i po randce mialam calkowite uczucie ze traktuje mnie jak mlodszą siostre, bo niby przytulil, tu dotknal dlonie tak dla zartow by sprawdzic rozmiar, ale to wszystko jakies takie cieple, ale suche

Gość gość
Zapytaj wprost i tyle. Najlepszy i najszybszy sposób

Gość Jacie12
ok, jestesmy na etapie, ze zrozumial, ze mi sie podoba, ze na niego lece, napisal mi tak, niby zartem, ale wiadomo o co chodzi. skoro on to wie, to ja sie juz poddaje............

Gość Jacie12
nie zapytam, wyjde na latwą, bedzie myslal ze wszystko dostanie na tacy a teraz aktualnie przezywam dramat bo facet obczail ze mi sie podoba, a ja reasumując wszystko ze on nie zdobywa sie na zaden flirt, strasznie sie speszylam!!!!!!!!

Gość Jacie12
chyba sie juz z nim nie umowie bo sie tak zawstydzilam faktem ze on zauwazyl ze mi sie podoba to masakra....... bo mi to powiedzial. a nie powiedzial ze ja mu tez.... boli mnie brzuch z nerwow, ale siara....

Gość Jacie12
to sie kurcze zalamalam :D taki wstyd czuję...

Gość Kryspina Kwapiszewska
może chciałby a nie może, ma kłopoty z erekcją . boi się. przepatrz dyskretnie na randce ....co tam u niego ...

Gość Jacie12
;/

Gość rumiany Bolo
a może facet ekologiczny jest w lesie lubi oprzec o drzewo i gdy się dziewczyna broni...to go kreci a nie takie tam ble ble podobasz mi się.

Gość Jacie12
traktuje mnie jak kumpele...... o masakra

Gość Jacie12
ale ja nie widzę czegos takiego ze mu sie strasznie podobam. nie widze tego u niego w oczach. mimo ze dlugo nie chcial sie pozegnac i przedluzylo nam sie spotkanie bo tak chcial ze mna jeszcze przebywac, ja juz mialam gop troche dosc :P i nie rozumiem tego wszytskiego, nawet na pozegnanie mnie nie przytulil. faceci ktorzy chcieli ze man chodzic od razu tulili na pozegnanie, chcac dac znak ze sa zainteresowani...

Gość Jacie12
a on nie jest wstydliwy, jest mega pewny siebie

Gość Jacie12
i ta pewnosc siebie tak mnie w nim kreci...

Gość Jacie12
no i zaproponowal spotkanie.... ja go nie rozkminiam...

Gość Jacie12
chcialabym flirtu nie przyjacielskiej gadki, ale moze on nie lubi sie szybko angazowac. moze potrzebuje sie lepiej poznac...

Gość gość
ile ty masz lat? jakas głupia gówniara bo ten tekst " czy chce ze mna chodzic" omg tak sie ejszcze wogóle mówi???? przeciez chyba tak gadaja przedszkolaki albo w podstawówce! masakra. moze ejstes dla niego po prostu za głupia dziewczyno?

Gość Jacie12
to skoro ejstem za glupia to czemu non sto pisze do mnie, a jak nie odpisuję mu, to pisze dalej...

Gość Jacie12
ok, moze jest mną zainteresowany, tak cos czuje, ale zadnego flirtu nie ma, normalnie zadnego, zero

Gość Jacie12
nikt nie jest idealny, trza to zaakceptowac, ale co to za rankda, gdzie facet w ogole nie chce przytulic, rany, to ja nie wiem czy on sie nadaje na mojego chlopaka bo ja lubie sie przytulac...

Gość Jacie12
ale w sumie mysle ze wypada pojsc na kolejne spotkanie i sprobowac, no probowac zawsze mozna, bo potem bede zalowac, a jak juz bedzie kompletna siara albo zero odzewu to zmywam manatki

Gość Jacie12
czuje sie przy nim mega zestresowana, ale chce sprobowac. chce sprobowac bo moze on nie zahartuje, moze cos z tego wyjdzie, rany

Gość Jacie12
może ja zainicjuje seks bo on pierdoła się wstydzi mnie wziąć

Gość Jacie12
fajnie ze mi tak doradzacie...

Gość Jacie12
podszywie, no wlasnie nawet bym sie rzucila, ale on w ogole nie wydaje sie chciec mnie pożreć

Gość Jacie12
thanks...