Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacie12

dziwna sytuacja z facetem

Polecane posty

Gość Jacie12

Facet X chce mnie mieć tylko za przyjaciółkę. Jest to dla mnie dziwne, ponieważ podobam się wielu facetom, nawet mój kumpel Y ostatnio wyznał mi miłość i pierwszy raz mam taką sytuację, że facet X, który jest przystojny i mnie się bardzo podoba, nie chce nic więcej. Chwali mój charakter, ale w ogole mnie nie podrywa, opowiada o swoich nieudanych randkach, pyta czemu wciąż sobie nie może kogoś znaleźć, czy mam jakieś koleżanki, które mogłabym mu podsunąć, chce się ze mną umówić, ale to wygląda na relacje tylko kumpelską. A on mi się podoba. Maskara...

Gość Kryspina Kwapiszewska
Twój smród mu nie pasi znaczy no... te femorony z piczy Twej

Gość Jacie12
na poczatku myślałam ze on nie umie podrywac, ale on po prostu nie chce mnie podrywac, chce sie ze mną spotkac a ja nie wiem czy warto tracic czas, bo kumpli mam duzo

Gość Jacie12
a dalam mu juz wystarczajaco duzo znakow ze mi sie podoba. wkurzylam sie i wczoraj nie napisalam nic wieczorem, wiec on do mnie dzis napisal. pewnie tesknil za przyjaciolką

Gość Jacie12
mozna sie bylo zorientowac ze skoro chwali moj charakter to najwidoczniej mu sie nie podobam, mimo ze na spotkaniu mnie przytulil i powiedzial ze ladna jestem, dlatego to mnie zmylilo ze moze tez chce czegos wiecej :(

Gość Kryspina Kwapiszewska
a z jego penisem jesteś już na ty?

Gość Jacie12
nie :D haha

Gość Jacie12
mialam juz dzis uzgodnic z nim kiedy sie spotkamy ale chyba dam se spokoj, nie napisze do niego jutro, choc chcialam w rewanzu ze jako ze on pierwszy dzis, to moze ja jutro, ale to nie ma sensu, bo on mnie widzi jako kumpele

Gość TO BYŁA MĘSKA ROZMOWA
przyszłość przyszła i powiedziała ty czyli ja jestem przyszłością przyszłości

Gość Jacie12
hmmm, chcialabym zeby jakos uswiadomil mi jaka jest relacja miedzy mną a nim

Gość SW 1313
No, nie chce Cię posuwać. :)

Gość ANTYARABIC
może jest gejem

Gość gdyby....
Bada grunt. Inaczej nie opowiadalby o swoich poprzednich randkach, byc moze tez zostal zraniony, ale z Twojego opisu jasno wynika, ze po prostu stara sie byc ostrozny

Gość Jacie12
cos probowalam rozeznac jaka jest relacja, to niby rzucil zartem ze nie chodzi mu tylko o przyuazn, ale to takie wyglupy. randkowalam juz i wiem jak zachowuje sie facet ktremu dziewczyna sie podoba... chwali ją za wygląd, flirtuje. Ten się jedynie wyglupia i pyta czy mam fajne koleżanki...

Gość rumiany Bolo
wykumbinowal se , ze trzeba dobic do brzydkiej bo brzydkie to najczesciek się z tymi ładnymi bujają jako ich tło.

Gość wielomównica
Woli chłopców

Gość Jacie12
jestem atrakcyjna

Gość Jacie12
mial juz dziewczyne

Gość gość
no ale jeśli woli chłopców, to Twoja atrakcyjność nie ma żadnego znaczenia

Gość Jacie12
no bo ja slyszalam ze faceci sie nie kumpluja i nie pisza do dziewczyn z nudow czy z powodu chęci zawarcia przyjazni... temu nie rozumiem czemu zawraca sobie mną glowe, czy faceci moga sie wypowiedziec na ten temat?

Gość gość
miał dziewczynę, jak wielu gejów, ale przekonał się, że jednak woli chłopców.nie doszukuj się na siłę oznak zainteresowania, po prostu lubi Cię i chce się z Tobą przyjaźnić

Gość Jacie12
niech jakis facet sie wypowie, bo facet faceta zrozumie

Gość Jacie12
haha, nie jest gejem, bo by pytal czy nie mam fajnych kolegow hehe

Gość rumiany Bolo
może być tak , że mimo Twego on sobie mniemania żeś atrakcyjna dla niego takową nie jesteś. nie kręcisz go seksualnie. klimatu podjary nie ma. może mieć nieeuropejski gust

Gość jedyny mądry jak Salomon
Nie pytałby, bo nie jest kretynem

Gość Jacie12
niech mi ktos to wytlumaczy... on tak wolno dziala... zazwyczaj faceci szybko dawali mi znaki ze chcą ze mną chodzic

Gość Jacie12
rumiany Bolo, to naprawde istnieja faceci, ktorzy pisza do dziewczyny, domagaja sie spotkania i pisza gdy ja ingoruje tylko po to by sie przyjaznic?

Gość Jacie12
powiedzial mi ze jestem seksowna. ale on wszystko mowi w wyglupach, nie widac tego flirtu, widac relacje przyjacielską

Gość Jacie12
facet ktory chcialby cos wiecej pisalby ze teskni za moimi oczami, zebym zasnela dobrze, jakies bajery ze cos by mnie przytulil, a na spotkaniu nawet jak objąl to jakos tak kumpelsko, takie zachowanie to ja przerabialam z moimi kumplami ktorzy do dzis nic ode mnie nie oczekują, no ale nie piszą tak często i nie domagają sie spotkan sam na sam jak facet X

Gość gość
Sami kretyni.nie potraficie napisac nic mądrego to sie nie odzywajcie.zapytaj go wprost o co mu chodzi i powiedz jak ty to widzisz.i nie męcz się już rozmyslając