Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem fanką Realu Madryt

Puchar Konfederacji - Wasze typy :)

Polecane posty

Gość jestem fanką Realu Madryt

Dzisiaj zaczyna się Puchar Konfederacji, przedsmak przyszłorocznych Mistrzostw Świata w Brazylii. Macie swoje typy, kto wygra? Kibicujecie komuś? Ja kibicuję Hiszpanii. Moim zdaniem i zdaniem wielu kibiców najbardziej prawdopodobny finał to Brazylia-Hiszpania i wygrana Brazylii, ale wiadomo, że mogą być niespodzianki :)

Gość riczard gir
wg mnie hiszpanie chociaż wolałbym italie brazylia raczej nie bardzo zgrana mimo zwycięstwa z japonią ale zobaczymy

Dopiero co pisałam, że zaczyna się Puchar Konfederacji, a teraz został tylko 1 dzień :) Nie ma większej niespodzianki jeżeli chodzi o drużyny, które zagrają w jutrzejszym finale-Brazylia i Hiszpania, o 3 miejsce Urugwaj-Włochy. Finał co prawda dopiero jutro, ale chyba nie ma przeszkody pisać swoich typów dzień wcześniej ;) Obstawiam, że miejsca będą następujące: 1. Brazylia 2. Hiszpania 3. Włochy 4. Urugwaj Chociaż wolałabym: 1. Hiszpania 2. Brazylia 3. Urugwaj 4. Włochy A jakie są Wasze typy?

Gość gość
mój typ,to ty,pokochałem cię

Gość gość
wyobrażam sobie,że jesteś podobno do weroniki ze szczecina,miss świata nastolatek

Gość gość
masz taką hiszpańską urode,gładką jedwabistą skóre,jestes taka czuła,delikatna,nie przeklinasz,nie palisz,jesteś wierna,lubisz się przytulać

Gość gość
jak brzmi twoje imię, hiszpańska mucho

Gość gość
dlatego,ze kibice tych drużyn sa tak emocjonalnie zaangazowani

Gość gość
karolina,masz fajne imię,karolina hmmm,karolinka,karolcia,karusia,karuzela,karonia,karcia karolina aragońska

Gość gość
król karol kupił królowej karolinie,korale,koloru kolarowgo

Gość gość
brawo!! ale na twoją cześć,zrobiłem ją karoliną:-D

Miałam egzaminy na studiach, więc musiałam się trochę więcej uczyć :) A wcześnie dyskutowałam na polskiej stronie Realu Madryt ze ''znawcami'' futbolu, którzy nie umieją docenić ikony klubu. Ile to nerwów przez nich straciłam ;)

Dokładnie, koniec maja i czerwiec to czas zwiększonej ilości nauki. Też liczę na wygraną Hiszpanii, ale już o tym pisałam :) Gdyby jeszcze udało im się obronić tytuł mistrza świata. No dobrze, nie wyprzedzajmy faktów ;)

Na polskiej stronie RM też wiele osób zamilkło, bo najprawdopodobniej mają egzaminy. Szkoda, bo liczyłam na to, że przeszli do Chelsea, ale niestety dalej będą ''kibicować'' Realowi. Wracając do Pucharu Konfederacji też bardziej prawdopodobne wydaje mi się zwycięstwo Brazylii. Tym bardziej, że próbowali już wybić Hiszpanię z rytmu jakimiś plotami. Poza tym Hiszpanie nie są przyzwyczajeni do takiej pogody, bo w końcu to Europejczycy. Nie wiem czemu Neymar mnie wkurza. Myślę, że dzięki niemu Gran Derbi mogą być o wiele bardziej emocjonujące. Jeżeli jeszcze do Realu dołączyłby Suarez(jest to prawdopodobne), to naprawdę może być ciekawie :D Dlaczego Cristiano psuł Ci Manchester United? Masz jakiś większy powód, czy po prostu wkurza Cię tak jak mnie Neymar? ;)

Aha, miło Cię znów czytać ;) Rozumiem, że Cristiano może niektórych denerwować. Ja sama jako fanka RM byłam wkurzona, gdy ''wielcy kibice Realu'' mówili, że jest on prawdziwym madridistą i symbolem klubu. Hahaha :D Rozbawiło mnie, co napisałeś o Neymarze :) Muszę kończyć, odezwę się po meczu o 3 miejsce.

Zgodnie z obietnicą wracam, po meczu o 3 miejsce. Urugwajczycy przegrali po pięknej walce w rzutach karnych :( Pozostaje tylko pogratulować Włochom 3 miejsca i czekać na najważniejszy mecz Pucharu Konfederacji. Jak już pisałam wydaje mi się mało prawdopodobne, by Hiszpania pokonała Brazylię. Co prawda lubię też reprezentację Brazylii, chociażby dlatego, że gra w niej Marcelo-zawodnik Realu Madryt. Neymar jest z mojego rocznika, a wiem jacy są chłopcy w moim wieku ;) Osobiście nic nie mam do CR7, lubię go, jak każdego piłkarza Realu, ale ostatnio wkurza mnie z tym kontraktem. Nie powiedział wprost, że zostaje czy odchodzi, tylko zwodził kibiców jakimś wpisem na Facebooku. Mogę Cię zapytać jaki masz stosunek do Realu Madryt? Nie lubisz tego klubu, jest Ci obojętny, czy lubisz go najbardziej w Primera División? Spokojnie, nie zadaję tego pytania by się kłócić, po prostu chciałabym poznać Twoje zdanie na pewien temat :)

Rozmawiałam tutaj z wieloma kibicami różnych klubów, więc sam rozumiesz, że mogą mi się mylić ;) Teraz na pewno zapamiętam Twoje preferencje klubowe. To nawet dobrze się składa, że jesteś kibicem Barcelony, i innych klubów niż Real Madryt, bo właśnie z kimś takim chciałam porozmawiać na pewien temat. W swoim wcześniejszym poście napisałeś, że symbolem Realu może być m. in. Iker Casillas. Możesz mi napisać, co myślisz o tym bramkarzu? Masz do niego szacunek, czy jest to jeden z zawodników RM, którego nie znosisz? Bardzo zależy mi na opinii kogoś nie kibicującego mojemu ulubionemu klubowi. Finał jak na naszą strefę czasową rzeczywiście dla większości jest zbyt późno. Ja na szczęście rzadko kiedy zasypiam przed godziną 2, więc z przyjemnością obejrzę finał.

Tak jak myślałam-kibice Barcelony mają do niego większy szacunek niż kibice Realu. Nie wszyscy oczywiście, bo na przykład ja bardzo lubię, szanuję i doceniam Ikera, ale niektórzy? Szkoda gadać. Moim zdaniem zawinił Mourinho, a obrywa Casillas. Naprawdę dziwna sytuacja się zrobiła, że ''fani Realu'' obrażają legendę swojego klubu, a fani rywalu zachowują szacunek i podziw. Jesteś bykiem z kwietnia, czy maja? :)

Naprawdę nie jest mi miło, gdy codziennie na polskiej stronie RM pojawiają się wpisy ''Iker to kret'' lub nawet gorsze słowa. Co gorsza wszyscy broniący go, wyzywani są od głupich, trolli, naiwnych, nieobiektywnych, itp. Staram się nie przejmować tymi ludźmi, ale to naprawdę boli, że tacy ludzie też ''kibicują'' Realowi. Wiem, że kibice w Hiszpanii mają więcej oleju w głowie niż Polacy, bo ci przyjmują tylko to co podadzą im ''obiektywni redaktorzy polskiej strony RM''. I oczywiście Polacy mają większą wiedzę o tym co się dzieje w klubie niż socios z Madrytu ;) Mourinho swoimi manipulacjami doprowadził do tego, że nieumiejący samodzielnie myśleć kibice myślą, że Real bez niego sobie nie poradzi, a przyczyną wszystkich problemów jest... Iker Casillas. W dodatku wywołał prawdziwy konflikt pomiędzy sympatykami tej samej drużyny. Ale zaraz zaraz. Właśnie opowiedziałam kibicowi Barcelony o tym, co się dzieje w Realu Madryt i o sytuacji pomiędzy kibicami! Jestem kretem jak Iker :O Żartuję oczywiście ;) Aha, z maja czyli tak samo jak Iker :) Pamiętam, że w dniu jego urodzin oficjalnie ogłoszono odejście Mourinho. Lepszego prezentu chyba nie mógł sobie wymarzyć :D W porządku, nie proszę Cię o podanie prywatnych danych ;) Dla bezpieczeństwa lepiej się nie ujawniać.