Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra żony mnie szantażuje

Polecane posty

Gość gość

że, powie mojej,ze się z nią przespałem chcę bym jej dawał kasę, co robić

Gość gość
zaszantażuj ją też - powiedz, że jeśli ci nie zapłaci to powiesz żonie, że się z nią przespałeś :D

Gość Ale to już było
Szantaz może być użyty w drugą stronę, żona nie musi uwierzyć siostrze.

Gość gość
dzięki kurcze tak zrobie, że też na to wcześniej nie wpadłem, a jak uwierzy jej a nie mi?

Gość kunta-kinte
na 100% uwierzy tobie a nie siostrze - przecież siostra nie ma kootasa

Gość gość
aha dobra ide jej powiedzieć ,albo jak to zrobic lepiej powiedziec najpierw szwagierce, ze już nie dam jej więcej kasy czy lepiej żonie, ?

Gość kunta-kinte
niech szwagierka da ci 250 zł bo inaczej powiesz żonie :D

Sądzę że żona uwierzy Tobie.Musisz zachowywać się bardzo pewnie.A tak swoją drogą wszystko zostaje w rodzinie:D Nie daj się bezsczelnej babie, opiernicz z grubej rury! A teraz na poważnie.Gdyby jednak miało dojść do konfrontacji, wówczas poinformuj szwagierkę w obecności małżonki że sobie nie życzysz żeby ona do Was przychodziła.Sama dobierała się do Ciebie, Ty jednak jesteś lojalny, to teraz się mści na Tobie i używa szantażu:D POWODZENIA!

Gość gość
ale ja nie chce od niej kasy, chociaz by się przydała bo już wysępiła odemnie 500zł, ale ona chodzi do liceum, teraz skończyła ale jeszcze nie pracuje. ja chce żeby mi dała już spokój.

Gość gość
Ona z nami mieszka, to znaczy no bo ja mieszkam u żony z jej rodzicami i z siostrą jej.

Gość rumiany Bolo
miałbtś lepszą korxzyść gdybyś ją szantażował , że z rana ma Ci zakręcić śmigłem bo jak nie to powiesz żonie. zawsze to świeży , młody towar

Skoro zapłacileś szwagierce za szantaż to mówi samo za siebie że jesteś winien! Od poczatku trzeba było narobić wrzasku że jesteś szantażowany.Płacąc jej 250 zł potwierdziłeś że jestes winien.Będąc na miejscu Twojej małżonki uwierzyłabym siostrze,ale ją również wywaliłabym na zbity pysk wraz z Tobą! Oboje jesteście siebie warci😡

Gość gość
no bo się z nią przespałem ale tylko raz i dałem jej 500zł a nie 250zł, ale jej mało.

Gość rumiany Bolo
r***aj te siostrę poki się sprawa nie rypnie , bo jak się rypnie to ani pieniędzy ani r****nka. tylko niesmak i zal

Gość gość
jesli jestes dobrym aktorem, to idz do zony, powiedz, ze masz ogromny problem, o ktorym nie hcciales jej mowic, zeby sie nie martwila - powiedz, ze jej siostra kilka razy prosila Cie o pomoc finansowa (pozyczke), tu 50zl, tu 100zl, az stalo sie to nagminne, kasy Ci nie oddaje, wiec w koncu zaczales odmawiac, a jej odbilo i zaczela Ci grozic, ze jesli nie dasz jej kasy, to naklamie Twojej zonie, ze sie z nia przespales, bo niby uwierzy jej, bo w koncu siostra proste :]

Gość Kryspina Kwapiszewska
tylko się upewnij czy ona nie zapamietala jakiś szczególnych znakow na Twym penisie lub jadrach bądź koloru futra. bo zezna - zgadzać się będzie i zona będzie mozg wytezac skad omna zna kolor owłosienia?na jajach

Gość gość
ja juz nie chce z nią więcej spać ale boję się że zaczne się jakać i żona się połapie że kłamie ale dobra ide jej powiedzieć bo szwagierki nie ma jeszcze w domu.

Gość pogromca lachonów
albo zrób trójkącik z siostrami - zawsze marzyłem o czymś takim

Gość .Dek@
ja tam się rypię ze wszystkimi więc o co kaman?

Gość gość
kurcze poszedłem do kuchni ale nie powiedziałem żonie boje sie że jednak mi nie uwiery

dopchnij teraz żonę solidnie, a jak już po zadowoleni zapalicie papiewrosa to jej wyznaj calą prawdę

dopóki łechtaczka pracuje to mozg nie i wtedy się przyjmie na wszelki Twój kit

Gość gość
ale my nie palimy papierosow, tzn teśc palił ale już nie pali, powiem jej jutro

Gość gość
powiedziałem i najpierw krzyczała na mnie, teraz płacze i kazała mi sie wynosic z domu. powiedziala ze mnie nie cche znac