Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weraczy

Jakie kosmetyki powinna mieć 13-latka?

Polecane posty

Gość weraczy

Jakie kosmetyki powinna mieć 13-latka? Chodzi mi ogólnie np.żel pod prysznic itp. Z góry dzięki za odpowiedz ;-)))

Gość wiśnióweczka
Moja córka ma żel pod prysznic, balsam do ciała, szampon i maskę do włosów, dezodorant, kilka mgiełek do ciała, wodę toaletową/perfumowaną, lakiery do paznokci, błyszczyk do ust, pomadkę ochronną, krem do twarzy. Ma 11 lat.

Gość gość
Jak bylam w Twoim wieku kilka lat temu to miałam żel pod prysznic, mydło xd,balsam do ciała, peeling (kupowałam gotowy albo robiłam z kawy) zeby od czasu do czasu złuszczac martwy naskórek (byle nie okolice oczu!) dezodorant,krem do twarzy/dloni, podkład tonujący, tusz do rzęs, jakieś odżywki do paznokci, włosów czy twarzy,chyba ze masz idealna cere to nie niszcz jej niczym :)

Fajna jest ta nowa Luksja, mleczko pod prysznic ze składnikami balsamu. Super sprawa gdy trzeba wziąć szybki prysznic rano i nie ma się czasu na smarowanie balsamem i czekanie aż się wchłonie. No a cenę ma niska, w sam raz na kieszeń nastolatki ;)

Gość gość.1
Moja 13 letnia córcia ma antyperspirant, bezbarwną pomadkę ochronną, szampon do włosów, żel pod prysznic i sztyft na pryszcze. W zupełności jej to wystarcza.