Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pasuje do długiej spódnicy do kostek?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj pod wpływem impulsu kupiłam długą, błękitną spódnice do kostek. Jest gładka, jedyną jej ozdobą jest brązowy wiązany pasek. Jaka bluzka i buty do niej pasują? ;)

Gość ładny zakup
to pewnie piękna ta spódnica :) a buty mogą być na wysokim lub na płaskim obcasie bluzka do tego jakaś np. czarna :) lekka biżuteria

Gość gość
Mi się podoba.. a co najlepsze spodobała mi się, bo pasuje mi do koloru mojego ulubionego lakieru do paznokci :D.

Gość gość
Może jeszcze jakieś opinie? Czy do takiej spódnicy mogą być np, japonki lub balerinki?

Gość stylistka stylowa,29l.
mnie tez sie podobają takie spodnice...sa kobiece,dziewczęce,zwiewne,trendy i fajnie ukrywają mankamenty jak krzywe ,/ grube nogi czy chuda doopę :D ale uwaga....jesli nogi sa zakryte pod bezksztaltną spodnicą trzeba uratowac proporcje sylwetki dopsowanym topem/koszulką :) (karygodne sa npszerokie koszule czy wzorzyste bluzki)... do dlugiej spodnicy pasuje klasyczny prosty,dopasowany top....koneicznie jednokolorywy.....fajnie by bylo taki na szelkach- jesli jestes zgrabna.... Bezpiecznie by bylo jakby był czarny lub biały.... Sandałki -zalezy jaka masz sylwetkę jesli bardzo niska to miekkie ,szmaciane espadryle na koturnie.......jesli wysoka to plaskie. :)

Gość stylistka stylowa,29l.
japonki są tylko do szortów...baaleriny są do dopasowanej spodnicy i odslonietych nóg.... nieestetycznie to wyglada jak sa cale nogi schowane pod wielką płachtą i cale stopy tez....to tak jakbys zalozyla but sportowy :) jesli nogi sa cale zakryte i bezkształtne....to az sie prosi zeby pokazac czesc stopy w sandałku :)

Gość gość
Zajrzyj tutaj: www.karmelo.pl

Gość gość
na pewno eleganckie koronkowe majteczki...................

Gość anaiiaoo
Ja też taką spódnicę posiadam i zakladam do niej biały dopasowany t-shirt na ramiączkach i japonki i jest git:)

Gość bella16158
do niebieskiej spódnicy. Jakaś biała bluzka na ramiączkach dżinsowa kurtka.