Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzygam już tą nauką, nie mogę po prostu :/

Polecane posty

Gość gość

Mam tyle do zaliczenia, jak ja to ogarnę!? 😭

Gość wypachniona wykremowana
a co robisz na forum! nie zaliczyłas i swobodnie sobie piszesz?

Gość popisopis
ja też.dlatego olałam i poszłam nażywioł na egzamin i oblałam....

Gość gość
Uczylam sie od wczoraj od 19. Teraz jestem po kapieli i zajrzałam a jestem tu od 10 minut niecałych.

Gość gość
Ja nie mogę na żywioł, muszę się nauczyć ale skąd brać siły. W przyszłym tygodniu mam pracę klasową z biologi, odpytkę z histori, sprawdzian z rozszerzonego polskiego-podsumowanie roku szkolnego i kartkówka z lektury którą musze przeczytać, zadne streszczenie bo pyta szczegółowo. Do tego odpytka z fizyki z 2 działów, zaliczenie 4 działów z matmy...Przepisałam juz zeszyt z religii i wok'u, nauczyłam się na geografie, zrobilam prezentacje i plakat ,a to wszystko od wczoraj od 19 do teraz. RATUNKU.

Gość tez studetnka
witaj w klubie :D mnie juz zwyczajnie szlag trafia, mam dosc.. jeszcze ponad tydzien tego koszmaru, a pozniej i tak wcale nie bedzie lepiej bo jeszcze obrona.. tragedia

Gość gość
Ech, wspolczuje. ja jestem w liceum a nie umiem tego ogarnac juz to co potem bedzie. tzn rozplanowalam sobie co i kiedy ale boje sie ze zabraknie mi czasu, no i sil mi brakuje- wykoncze sie. rok szkolny konczy sie za 2 tyg ale w piatek rada i wystawiaja oceny rano

Gość gość
Na drugim roku studiow mialam 11 egzaminow w przeciagu dwoch tygodni i jakos zdalam wszystkie, jedne lepiej, drugie gorzej. Przygotuj sie z tym, ktore cie interesuja i ktore ci się przydadzą w przyszłości, resztę olej.

Gość gość
A ja wrecz przeciwnie.... Po maturze mam tyle wolnego czasu ze az nie wiem co robic :/ juz wolalam miec zapieprz niz blogie lenistwo.

Gość gość
matmy nie cierpie a musze sie nauczyc jej bo bedzie poprawka ;/

Gość gość
a bylas na jakis dopalaczach redbulach czy cos? :D czy jak to zrobiłas? mialas zaleglosci? u mnie matura za rok, nie moge sie doczekac tych dlugich wakacji!:)

Gość malachmurka
spróbuj się wybrać na kurs "Metoda językowa 5S" Naprawdę pomaga w opanowaniu materiału, nie tylko językowego. Jak dla mnie metoda śwetnie się sprawdziła.