Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

pizza

Polecane posty

Jak ktos zna jakies fajne przepisy na pizze to dawac. A to jest moja klasyczna pizza: www.voila.pl/287/kpq5c/?1 www.voila.pl/288/pm87s/?1 www.voila.pl/289/gny9h/?1 www.voila.pl/291/mbu6y/?1 www.voila.pl/292/cmn1w/?1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Przez Ciebie własnie będe zamawiał pizze,a miałam się od dziś odchudzać :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Beka :Omoze live nakrec

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kininkna
ja mam dobry przepis na pizze, wychodzi zawsze...i robie ja na plaszce do pieczenia, bo mam duzo osobo do wykarmienia......podaj twoj przepis, moze mamy taki sam;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Live na YouTube z fotkami hehe. Podniecacie sie jakas gowniana pizzza jak by to byly jakies trujace owoce morza a to tylko zwykla pizza. Pewnie gorzej smakuje niz wyglada.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
To nie jest zwykla pizza tylko pizza Maćka. Smakuje lepiej niz wyglada. Channel na youtube bedzie krecony kamera cyfrowa, wiec bedziecie mnie mogli ogladac podczas gotowania.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość NR
Wszystkie składniki w osobnych miseczkach. Jestem pod wrażeniem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
@kijanka: no ciasto, czyli maka, jajko, polowa paczki drozdzy, troche oleju, rozrabiam, w zaleznosci czy sie za mocno lepi, czy rozlazi, to dolewam wody albo dosypuje maki, jak juz bedzie ciasto takie jak trzeba, to rozkladam na blasze/tortownicy, smaruje przecierem pomidorowym, klade rozne skladniki (nie musza byc wylacznie takie jak na zdjeciu) i wkladam do piekarnika na 15 minut. Po 15 minutach wyciagam i posypuje gore tartym serem i wkladam na kolejne 10 minut. Pozniej wyciagam i zjadam cala nie dzielac sie z nikim.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
@blekitna: no to jest chyba oczywiste, ze trzeba poczekac az wyrosnie. Wkladam rozrobione ciasto do miski, zakrywam jakims malym recznikiem i klade na jakis czas w w miare cieple miejsce i czekam az urosnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wkladasz i wyciagasz pizze z piekarna? z ciastem tez tak robisz Normalnie jestem pod wrazeniem wszystkie skladniki w osobnych miseczkach:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Tak samo jak przed wlozeniem do piekarnika pizze przyprawiam. Glownie pieprzem, sola, bazylia i oregano.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kininkna
to ja mam inny przepis... pol kilo maki ok. 200 ml wody 2 lyzki oleju 2 lyzki soli 1 lyzka soli czosnkowej paczka drozczy, ale takie z paczki ma sie rozumiec;) wyrobic ciasto i odstawic do wyrosniecia...potem wedlu uznania przybrac;) moja Pizza jest bez jajka...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość NR
Trochę gorąco dziś na pizzę...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×