Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

pizza

Polecane posty

Gość NR
Jeśli ktoś posiada klimę w mieszkaniu...

@NR: to moze jakis kalafior? Kiedys bylem nad jeziorem i zamowilem pizze na wynos i wzialem w kartonie na plaze. Zostal mi ostatni kawalek, ktory zostawilem sobie na pozniej. Wszyscy poszli sie kapac do jeziora za wyjatkiem jednego kolesia, takiego Michala. Plywalem sobie w jeziorze i nagle widze, ze koles zaczyna sie gapic w ten karton, myslal, ze nikt go nie widzi. Poczul sie anonimowy w tlumie plazowiczow. Czekalem co zrobi i nie wierzylem wlasnym oczom, jak otworzyl ten karton i zjadl moj ostatni kawalek pizzy. Patrzylem z wody jak go zjada.

Gość NR
Dzisiaj chyba tylko jakaś chłodna nalewajka

Gość NR
Jak to w niedzielę.

Gość gość
niezła

Ja ostatnio zrobiłam pizze na proszku do pieczenia zamiast drożdży i wyszła smaczna,a nie trzeba czekać aż ciasto wyrosnie. Dziś natomiast zamówiłam i zjadłam całą sama, mam ochote na jeszcze jedną :D

Gość żabkełe
i co maciusiu? smakowało?

Gość gość
Ej może lepiej zamówić wypieczoną pizzę na www.pizzaportal.pl

zakladajac, ze ciasto juz jest, moje ulubione pizze to: 1. mozzarella, mielona wolowina, ziola, pietruszka, ser gorgonzola lub inny z plesnia 2. mozzarella, sardele, pomidory, lebiodka (oregano) najlepiej swieza, jest roznica 3. ser brie, szparagi, grzyby, orzechy wloskie 4. ser zolty starty, kielbasa mysliwska, ogorek kiszony, cebula, pomidor 5. dowolny ser, kurczak, bekon, cebula, papryka

Przepis na fajna pizze maka pszenna :D sól drozdze ciepla woda ser pomidory oregano itp :) drzdze cukier zalewasz woda odkladasz dodajesz make mieszasz odkladasz w cieple miejsce czekasz az urosnie potem znow dodajesz make i wyrabiasz znow odstawiasz cieple miejsce czekasz az urosnie rozwalkowujesz na cienkie ciasto :D moze byc grubsze potem dodajesz sos ale moze byc tez gotowy sos pomidorowy kladziesz ser szynke pieczarki co chcesz 250 C 15 min

Gość marcinpifetniak23
A może by zamówić gotową pizzę a nie piec - www.pizzaportal.pl