Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oby bylo dobrze

Lekkie krwawienie co robic uk mamy z uk doradzcie

Polecane posty

Gość oby bylo dobrze

Mieszkam w uk. 26.04.2013 mialam ostatnia miesiaczke w poniedzialek 10.06 wyszedl pierwszy test pozytywny . Dzis po pracy zauwazylam lekkie rozowe krwawienie dzwonilismy do szpitala i kpowiedziano nam ze mamy nie przyjezdzac zejak brzuch nie boli mocno nie krwawie to mam zostac w domu. Zostalam usnelam obudzilam sie przed chwila krwawienie jest nadal ale jest ciemniejsze niz bylo bardziej brazowe.Brzuch mnie nie boli i nie bolal tyle co kregoslup czesc ledzwiowa. Nie wiem co robic czy jechac do szpitala czy tak jak kazali czekac. Jest to moja pierwsza ciaza stralismy sie o nia ponad rok .... a wizyte do GP mam na czwartek...

Gość kitka niewitka
Zadzwon do poloznej, zapytaj sie co robic

Gość oby bylo dobrze
Problem polega na tym ze nie mam numeru do poloznej pierwsza wizyte u GP w sprawie ciazy mam w czwartek dopiero potem kieruja do poloznej. W szpitalu gdzie dzwonilismy kazano mi odpoczywac i nie przyjezdzac ale kwawienie nie ustalo

Gość kitka niewitka
Pojedz do szpitala skoro nadal krwawisz.

Gość gość
Brunatna krew jest ok. Jeśli by działo się cos zlego to krew byłaby zywa!!!!

Gość gość
Ja miałam brunatną i wylądowałam w szpitalu z poronieniem zagrażającym

Gość gość
Jedz do szpitala na ostry dyzur i powiedz ze mocno krwawilas w nocy i mialas silne bole, ze o ciaze staralas sie ponad rok i nie chcesz jej stracic i nie ruszaj sie ze szpitala dopoki sie toba nie zajma.

Gość gość
brunatna krew to nei problem. ja mialam troche przy imlementacji. Jezeli to pierwsza ciaza to I tak do 12 tyg nic nie zrobia. Gdybys miala bole I porzadnie krwawila to co innego. Mozesz tez poszukac polskiej przychodni I zrobic usg, lae prawdopodobnie nie masz sie czym martwic.

Gość gość
i co jej zrobią? w UK do 12 tygodnia to nie ciąża, na pewno nie będą ratować

Gość gość
Krwawienie brunatną krwią to jest problem i jechałabym natychmiast do szpitala, co innego gdyby to było plamienie.

Gość A prywatny gin?
Plamienie może oznaczać niedobór progesteronu! W Polsce dostałabyś luteinę/d*phaston. Przy za niskim progesteronie można stracić ciążę, ktora mogłaby być całkiem prawidłowa i skończyć urodzeniem zdrowego maluszka.

Gość gość
Autorka o krwawieniu a Wy o plamieniu.