Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niski,gruby,łysy

To że jestem inżynierem nie robi na kobietach wrażenia

Polecane posty

Gość niski,gruby,łysy

Kiedyś jak kobieta poznała faceta z tytułem inżyniera lub magistra to jakby złapała pana boga za nogi.Dzisiaj to tylko dodatek do urody.

Gość gość
Inżynier, wielkie mi co, człowieku, na jakim Ty świecie żyjesz? Pełno jest dziewczyn inżynierów i za co mają Cię niby podziwiać?

Gość gość
hahaha uśmiałam się! Serio?

Gość Cipkossak.
Powiem jedno, odbyt najlepiej smakuje jak jest lekko podsmażony z nutą mleka.

Gość niski,gruby,łysy
Tylko stwierdziłem fakt na podstawie kilkunastu spotkań z kobietami z portalu randkowego.

Gość gość
No ale dlaczego miałoby robić wrażenie? Kobiety teraz też są inżynierami. To już norma, także wrażenia nie robi.

Gość gość
mozesz byc i zwyklym studenciakiem a i tak nic Ci nie da. Jesli nie umiesz sie atrakcyjnie zareklamowac i jako atu stawiasz inzynierke.... good luck have fun!

Gość Heniu
Bo one nie wiedzą co to. Musisz to przełożyć na odpowiednią liczbę cyfr na koncie i nie bawić się w tytuły, tylko konkrety. Za królem musi iść świta a nie dyplomy :)

Gość gość
Czlowieku to ze masz tytul to nic nie znaczy ! Wazne czy masz po tym dobra prace i duzo pieniedzy z niej , czy bedziesz w stanie ja utrzymac i zorganizowac spokojne , beztroskie , pelne atrakcji i rozrywek zycie bo kobiety nie chca nic robic tylko lezec i pachniec ! Ot taka prawda pogodz sie z tym i zacznij ppracowac nad soba wytrwalosci zycze :)

Gość gość
wrazenie zrobisz wtedy gdy bedziesz mial dobra prace , posiadal mnostwo kasy , jezdzil z***bistym wozem i mial mieszkanie!

Gość gość
żyjemy w czasach,w których lekarz może wkrótce nie robić wrażenia,a ty z jakąś inżynierką wyskakujesz

Gość gość
po prostu trzeba się pogodzić z tym,że ten cały system edukacji to ściema nie świadcząca o czymkolwiek,większość inżynierów i magistrów nie mogłaby nawet marzyć o studiach w systemi edukacji na poziomie dostosowanym do dzisiejszych realiów,a ty chcesz jakąś inzynierką zrobić,a masz na tyle chociaż stażu żeby jechać na kontrakt za kasę,którą w Norwegii na zbieraniu truskawek zarobić