Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PYTANIE O CWICZENIA !!

Polecane posty

Gość gość

prosze odpowiedzcie mi. zastanawiam sie co dadza cwiczenia typu mel b na posladki i tym podobne ??? czy wypukla posladki?? czy je ujedrnia?? czy moze zrobi sie miesien??? wszedzie pisze cos innego

Gość gość
odpowie ktos?

Gość gość
tak lopatologicznie to bedzie miesien wiecej wodczny..czyli sie zaokragli :P skoro cwiczysz-to chyba normalne ze miesien jest jedrniejszy. ale nie zapomnijmy dodac zenajpierw trzeba saplic tluszcz zeby co bylo widoczne :P:D

Gość gość
spalic

Gość gość
dziekuje za odpowiedz. a czy nie potrzeba cwiczen siłowych tz z obciążeniem aby miesien sie wypuklił ??

Gość niekonwencjonalny_model
wlasny ciezar ciala ci spokojnie wystarczy, sek w tym zebys poprawnie i konsekwentnie wykonywala cwiczenia i jadla jak bialy czlowiek 5 razy dziennie bialko i do tego jakies omega 3-6-9 to miesien zaskoczy i bedziesz miala d*pe jak pawian.

Gość gość
taaaa..... i bedzie machac noga do usranej wiosny zanim sie cos wyrobi :D oczywiscie ze obciazenie mozeszmiec. zalzey jakie cwiczenia ,dopasujesz sobie ciezar odpowedni i cwicz. Wlasny ciezar- czasem ludzie maja za duzo tego wlasnego ciala :P

Ja trzaskam przysiady na jednej nodze i mam d*pe jak goryl, wiec wiem co mowie. :D

Gość gość
57 kg 169cm a czy hantle 5kg cos dadza ??? chodzi o przysiady i jeszcze jedno bardzo mnie to ciekawi poco w takim razie dawaja takie cwiczenia na you tube na przykład na posladki skoro nic nie dawaja???

Gość gość
chce wypuklic posladki co mi poleciacie w takim razie ??

Gość gość
no odpowiedzcie juz

to mozesz juz zaczac robic wykroki do przodu i do tylu, zrobisz dwie serie i jutro ledwo bedziesz mogla chodzic. Wszamasz jakis pelnowartosciowy posilek zamiast kawy i papierosa to i miesien urosnie. Mozesz tez martwy ciag z tymi hantelkami sprobowac zrobic, ale poogladaj najpierw filmiki treningowe bo to dosc skomplikowane cwiczenie.

Gość gość
wykroki to ja juz dawno robie . ale dadza cos te moje hantle ??? i to co robie teraz czyli przysiady z nimi?

Pewnie ze dadza, jak opuszczasz cialo to staraj sie miec je niemal miedzy nogami i spinac wiadome miesnie, a cwiczenie wykonywac powoli. Duze ciezary sa bardzo przereklamowane.

Gość gość
dziekuje za odp, ale jak miedzy nogami ? ja zawsze mam te hantle na barkach u góry i wtedy schodze w dół nie wiem teraz

Wystarczy, ze bedziesz miec caly czas opuszczone ramiona wzdluz ciala.

Gość gość
ok, super. dziekuje ci za odpowiedzi :)