Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trudno byc latem na diecie ,

Polecane posty

Gość gość

bo sa owoce wiec sie nie odchudze, no i lody ( ale te moge odpuscic sobie ) na owocach chyba nie schudne jedzac je bo maja cukier, no nie? a z drugiej strony jak nie zjesc owocow sezonowych jak sa tak krotko , jaka wy dajecie rade z owocami bedac na diecie , jecie czy nie czy po prostu je ograniczacie

Gość gość
no na pewno zdrowsze owoce od ciastek i fast foodow czy czekolad, jedz na zdrowie

Gość gość
Dieta typu tej dra Pape, czyli węglowodany tylko na śniadanie, i możesz i z pół kilo owoców zjeść.

Gość hanikaaaa
na niełaczeniu tez mozna zjesc owocw\e albo na diamondów

Gość fartreraa12
owoce jedz do poludnia jako osobny posiłek

Gość gość
same pokusy w lecie :)

Gość Olcia Dubicka
Owoce to cukier w postaci fruktozy, jednego owoca możesz zjeść z rana to go spalisz do wieczora lub po treningu jeśli ćwiczysz to śmiało a warzywa możesz jeśc bo one mają bardzo mało węglowodanów i są długo rozkładane więc spokojnie możesz je jeść :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.