Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bedeINNA

Z XXXXL na M

Polecane posty

Hej dziewczyny przyjmie cie mnie do siebie?;) ja jestem teraz na dunkanie na 2 fazie od 2 dni. Tez postanowiłam się wziąść za siebie po ciąży moje maleństwo skończyło dwa lata a ja wiele się nue różnie od mnie gdy miało pół roku więc czas na zmiany. Obecne ważę 81 przy wzroście 170 i wyglądam bardzo nieapetycznie ; ( zaczynałam z waga prawie 86.

Gość gość
Dukan jest racEj nizdrowa dieta

To wszystko zależy od organizmu dla różnych ludzi różne diety modą być szkodliwe ja jak na razie czuje się świetnie i przede wszystkim widzę efekty a to o to chodzi.

Gość sokoleoko83
Czyli myszka 45662, bede inna, kamikadzeee, kluska 222 zaczynamy naszą walkę z kilogramami:)

Gość boliuszka
Pewnie, że w takiej sytuacji trzeba coś zrobić. Ja sama do niedawna miałam podobny problem, ale już powoli moja waga się zmniejsza. Teraz mam 73 kilogramów. Jeszcze tylko kilka tygodni i mi się uda osiągnąć cel - wagę 60 kilogramów. Stosuję oczywiście dietę oraz systematycznie ćwiczę w klubie fitness. Do tego zdecydowałam się na takie tabletki wspomagające odchudzanie http://dermalab.pl/85,acai-berry-select.html . Łykam je już od kilkunastu tygodni i jak widać mam się z czego cieszyć - moja waga sukcesywnie spada.

Gość kamikadzeee
ja zjadlam swoj ostatni glowny posilek bialkowo warzywny, teraz po 2.5h zjadlam arbuza ide na dlugi spacer i zabieram ze soba jablko a na kolacje zjem garsc orzechow

Gość ineeed
kamikadzeee na kolację lepiej zjeść coś białkowego gdyż w nocy organizm spala białko i chudniemy Ja na kolację staram się jak najczęściej jeść np ,tuńczyka ,jaja po różnymi postaciami ,oczywiście jeżeli smażone jajko to bez tłuszczu Ja też dołaczam do was i trzymam kciuki ,żeby jak najdłużej wytrwałyśmy

Witam wszystkich-mam 41 lat wzrost 170cm a waga od zeszłego roku wywindowała do 94 kg.Od 2011 .11.21.do 2012.04.30.zeszczuplałam z wagi 96,800 do 71kg.Obecnie zajadam stresy i moja waga wróciła.Dzisiaj powiedziałam dośc ,przecież we wrześniu moja 20 rocznica ślubu .Pozostało niewiele czasu,ale myślę ,że kilkanaście kilogramów zrzucę.Mam cel do 15 września t.j przez 3 miesiące uzyskac na wadze 78kg a do sylwestra 68kg.Będę opisywała co zjadam i z uwagą czytała wasze wpisy.Życzę sobie i Wam powodzenia!

Poranna waga 94kg.Śniadanie ,obiad,kolacja-75gr karczku ugotowanego +4gr smalcu wieprzowego .Kawa parzona +słodzik i 3l wody niegazowanej.Jutro rano podam wynik po pierwszym dniu,jeśli będzie tak jak poprzednio powinno spaśc 1,5kg to oczywiście woda.

Gość ineeed
ubekkubek a jaką dietę stosujesz?

stosuję dietę Gacy tylko,że powinnam jeśc przez 1-y tydzień 4 razy 75gr karczku ,30dg pomidora i 5dg smalcu na dzień.Po 7 dniach tłuszczówki poprzednio schudłam 7kg

O jakaś nowa dieta nam się pojawiła nigdy o niej nue nie słyszałam mogła bys coś więcej o niej napisać?

Gość sokoleoko83
Super jest nas coraz więcej, ja od jutra zaczynam south beach, jedyny dla mnie minus tej diety to, że nie można przez 2 tygonie wypić kawy a ja jestem kawoszem :(

Gość ineeed
Czytałam właśnie o dieciesouth beach i powiem ,że ciekawa Ale ja bardziej preferuje dietę Mż bo można na niej prawie wszystko jesć tylko w minimalnych porcjach i nie muszę cały czas myśleć o dozwolonych bądż niedozwolonych produktach w danej diecie

Tak jak pisałam pierwszym etapem diety jest 7dni tłuszczówki na którym chudnie się najwięcej następny tydzień to cztery posiłki mleko odtłuszczone z owsianymi płatkami i śliwkami suszonymi ,owoc,filet +warzywa mrożone gotowane polane łyżeczką oliwy,ser chudy i jogurt naturalny.W tym drugim tygodniu chudnie się mniej ja zrzuciłam 2kg co razem daje 9kg po 2 tygodniach.Więcej informacji na forum kafeterii dieta gacy

Gość ineeed
Ja mam akurat taki niewielki test wytrwałości -pracuję na kuchni ,bez przerwy muszę coś smakować ,doprawiać -no i na dodatek się odchudzać .Ale jak poprzednio pisałam schudłam 20,50 kg i mam nadzieję że kolejne 20 kg pójdzie w niepamięć Dziewczyny a skąd jesteście ,bo ja z małopolski.

Gość gość
ciekawe diety bez tłuszczu, ciastek ,fastów

Gość ineeed
Dla chcącego nic trudnego!!

Gość gość
ile ważycie?

Widzę, że się rozruszało :) No ja dziś 2 dzień oczyszczania, od jutra wznowię ćwiczenia na orbim :) I mam nadzieję, że będziecie mnie wspierać!!

Gość gość
Krakowski Instytut Ekspertyz Sądowych przebadał chińskie tabletki na odchudzanie Meizitang. Znalazł pochodne amfetaminy. Wkrótce potem w Polsce pojawiły się pierwsze śmiertelne ofiary takich środków. - Ofiarami są głównie młode kobiety. Bo chciały odchudzić się przed ślubem, przed ważną randką, przed wakacjami - uważa dr Zawadzki w najnowszym wydaniu Newsweeka.

Hej i jak mija Wam dzisiejszy dzień? Tu niestety pogoda się zepsuła, już burza przeszła :( I mam do Was pytanie- z czego obecnie najciężej Wam zrezygnować na diecie?? Ja dzis narazie nadal same płyny :)

Gość kamikadzeee
hej dziewczyny!! u mnie pogoda i sloneczko wiec zapowiada sie kolejny upalny dzien! jestem juz po sniadanku -) szklanka mleka i serek wiejski z pomidorkiem :-) za okolo 2 godz nastepny posilek tym razem weglowodanowy bulka pelnoziarista z maselkiem i ogorkiem :-) a jak u was?? ja juz po 1 dniu dietki czuje sie lzej :) brzuszek plaski jak na razie :) wiec tylko zyczyc sobie i wam wytrwalosci :)

ojjj Kamikadze to u mnie płaski się od razu nie zrobi, trochę czasu na to potrzeba ;) Ale jak czytam tu o dziewczynach, które zrzuciły po 20 kg nadzieja nadal jest. Sama kiedyś to osiągnęłam, ale ponownie ciężej jakoś idzie :( Juz któryś raz z kolei próbuję i TEN musi być ostatnio a za rok będzie można w lustro spojrzeć :)

mialam na mysli brak wzdecia,takiej ciezkosci! zawsze rano jadlam kanapke i popijalam herbata teraz nie popijam i nie lacze bialek i weglowodanow i jakos mi lzej z rana :-)

Żeby zobaczyć pierwsze efekty na wadze, a pójdzie z góki:) Ja ważenie sobie wyznaczyłam za dwa tygodnie, mam nadzieję, że coś ruszy. A jak narazie kawa, czerwona herbata i woda :D Może jeszcze ze dwa dni i warzywa i owoce. Niestety widzę, że osatniobardzoo rozciągnęłam sobie żołądek i teraz ciężko wytrzymać :( Ale - dla chcącego nic trudnego :D

mo zoladek jest neiwielki bo nigdy nie jadlam duzo a cwiczylam tylko i w ciagu 2 mies cwiczen bez fiety przytylam 3kg :/ wiec tym razem musze to polaczyc :) dokladnie do pierwszych zgubionych kg! :-)