Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak jestem gruba to znaczy że nie będę szczęśliwa?

Polecane posty

Gość gość

Jestem bliska zalamania. Jestem gruba jak patrze w lustro to mam dosc. Chudne od roku. Ale mam tego dosc. Co z tego ze zmienilam troche swoj wyglad. Nikt nigdy sie mna nie zainteresuje. Co mam jeszcze takiego zrobic? Albo inaczej co robie zle??

Gość gość
znam wiele grubasow szczesliwych. ja jestem szczupła i nieszczęśliwa

Gość autorko ale na pewno jesteś
gruba czy tylko tak ci się wydaje? ile kg i cm?

Gość gość
Mam 168 cm i waze 74 kg

Gość autorko ale na pewno jesteś
nie jesteś gruba :D no coś ty :) jesteś mocniejszej budowy, nie chudzielec, ale absolutnie nie jesteś gruba!

Gość gość
to ty jesteś nieszczęśliwa, ale na umyśle. jesteś pultaskiem, a jak wciąż chudniesz i to tobie odpowiada to już jest powód do radości:-) ja, co prawda jestem miłośnikiem pulpecików, ale i tak wszystko zmierza w dobrym kierunku. twoje zadowolenie spowoduje, że inni tak samo będą się czuli w twoim towarzystwie... ;-)

Gość gość
to ty jesteś nieszczęśliwa, ale na umyśle. jesteś pultaskiem, a jak wciąż chudniesz i to tobie odpowiada to już jest powód do radości:-) ja, co prawda jestem miłośnikiem pulpecików, ale i tak wszystko zmierza w dobrym kierunku. twoje zadowolenie spowoduje, że inni tak samo będą się czuli w twoim towarzystwie... ;-)

Gość gość
Mam bardzo szerokie biodra. Nienawidze ich. I racja cos mi siedzi na umysle

Gość lukassss
Przy dobrej diecie i treningowi jesteś w stanie zrzucić powiedzmy 10 kg w 3 miesiące. Najlepszy sposób na odchudzanie to tzw dieta IF. Polega ona na jedzeniu posiłków w określonych godzinach doby. Przez załóżmy pierwszy miesiąc możesz jeść przez 8 godzin w ciągu dnia, a 16 nic nie jesz (np jesz od 8.00 do 16.00, a reszte dnia nic nie jesz i nie pijesz oprócz wody) W kolejnym miesiącu obniżasz ten czas do np 7 godzin jedzenia i 17 godzin postu. Ważne jest żeby obliczyć swoje zapotrzebowanie na kalorie i się do tego stosować. Oprócz tego warto by było pobiegać kilka dni w tygodniu. Jest to najlepszy sposób na utratę tkanki tłuszczowej. Ja sam przy tej diecie zrzuciłem 9 kg w 2,5 miesiąca.

Gość gość
Z treningami u mnie nie trzeba nic mowic bo trenuje plywanie oraz siatkowke. Mam schorzenie kolan - guzowatosc. Moj miesien czworoglowy jest kulturystycznie rozwiniey przez co moje uda tez nigdy nie beda idealne. Najwiekszy problem to okolice bioder i posladkow

Gość gość
no, ale masz biodra obszerniejsze czy wielką doopę;-) Ty faktycznie masz coś w łepetynce:-D może to jedyny problem? uda... ach te uda;-) przepraszam. rozmarzyłem się:-D

Gość gość
Ja też jestem szczupła i nieszczęśliwa podczas gdy widzę wiele szczęśliwych grubasów.

Gość gość
no i masz dowód, że tusza nie przeszkadza w byciu szczęśliwą i tyle w temacie?

To nie prawda że nigdy się nikt tobą nie zainteresuje... fakt faktem, że jest wiele facetów którzy patrzą jedynie na cycki i d**ę, ale jest też spora ilość, która patrzy na wnętrze. Mi los podarował takiego mężczyznę. Nie musi być piękny, ważne żeby cie kochał i traktował jak najważniejszą osobę w twoim życiu. A jak już znajdziesz takiego, to sama zobaczysz, że zaczniesz chudnąć, bo będzie ci na nim zależało. A jak na razie polecam rower przynajmniej godzina 3 razy w tygodniu, zobaczysz że będą efekty :)