Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajr

krwawienie!!! co to jest

Polecane posty

Gość kajr

Jestem na pierwszym opakowaniu tabletek, jutro biore ostatnio 21. od samego poczatku brania mam ciagle krwawienia, byly dosc obfite, teraz sa malutkie ale jednak sa. Czy to znaczy ze nie dostane teraz krwawienia w 7 dniowej przerwie? Czy jesli nie dostane krwawienia to moze znaczyc ze jestem w ciazy? I czy jesli dostane krwawienia np w 3 dniu przerwy to czy to znaczy ze mam cykle 24 dniowe??? bo ten 24 dzien liczy sie jako pierwszy dzien okresu? czy jak to jest?

Plamienia sa normalne jak bierzesz tabletki. Moga trwac pierwsze kilka opakowoan (ja np. mialam cale 1-wsze opakowanie),a krwawienie z odstawienia dostaniesz bez wzgledu na to czy mialas plamienia czy nie. Ale moze sie tez zdarzyc,ze nie dostaniesz krwawienia ale jezeli tabletki byly przyjmowane wg wszystkich "zasad",to jest bardzo mala mozliwosc,ze to ciaza. A jak nie dostaniesz drugiego krwawienia pod rzad,to idz do ginekologa (masz to wszystko napisane w ulotce, przeczytaj sobie )

Gość gość
dziekuje za odpowiedz! a ty mialas te krwawienia obfite podczas przerwy mimo ze wczesniej tez krwawilas? Bolal Cie brzuch przed tym jak mialas dostac ten ''wywolany okres'' ? bo ja dzis wzielam 21 tabletke i strasznie mnie boli brzuch jak na okres + plecy I czy jesli dostane krwawienia np w 3 dniu przerwy to czy to znaczy ze mam cykle 24 dniowe??? bo ten 24 dzien liczy sie jako pierwszy dzien okresu? czy jak to jest?

Krwawienie z odstawienia mialam skape,trwalo jakies 2 dni. Brzuch mnie nie bolal w ogole. A co do tego jak liczyc cykl,to wydaje mi sie,ze nie ma to znaczenia kiedy przyjdzie krwawienie i cykl ma 28dni czyli 1-szy dzien cyklu bedzie wtedy kiedy przyjmiesz pierwsza tabletke z drugiego opakowania,ale co do tego nie mam pewnosci. Moze zapytaj o to ginekologa

Gość gość
aha rozumiem, to ja nei wiem czy u mnie wszystko w porzadku bo dzis ostatnia tabletka a brzuch mnie boli od wczoraj, dzis rano niby mialam takie bardziej krwiste uplawy niz brazowe, wiec nei wiem o co halo.. zaczynam sie juz stresowac.