Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kretynnnn

BEDE WALCZYL!!!!

Polecane posty

Gość kretynnnn

nie poddam sie za duzo syfu w zyciu razem przeszlismy zebym teraz odpuscil . Nasz poczatek bez kasy ,ucieczki ,ukrywanie sie przed ludzmi (bylo smiesznie:)) ,przeprowadzki , mielismy tylko siebie i to doslownie i bylismy szczesliwi . Te CALE noce spedzone na jednym :):):)(wiesz o czym pisze) .Potem moj (akademik), twoje listy pomagaly przetrwac kazdy dzien w tamtym syfie. Nie wierze ze te uczucie zniknelo ,jestes moja druga polowka a ja Twoja bylismy najlepszymi przyjacolmi. Zapomnialem jak bardzo Cie kocham i jaka z***b... jestes ,tak dobrze nam bylo przeddtem . Nie daruje sobie jezeli nie bede walczyl jezeli nie sprobuje zrobic wszyctkiego by bylo jak kiedys miedzy nami , przepraszam ze Cie zaniedbalel i bylel ostatnio takim dretwym d*pkiem ale wiesz ze tak naprawde to nie bylem ja . Wolalem walczyc z Toba zamiast o Ciebie , przepraszam . BEDE WALCZYL!! Po ponad 8 latach jestem Ci to winnien . Nie wierze ze po tylu latach , wzlotach i upadkach nie ma w nas nic by dac NAM szanse . Po naszym burzliwym poczatku te dzisiejsze nie porozumienia wygladaja jak spacer przez park. Oboje kochamy mala ponad zycie ona jest super inteligetna (po Tobie) i musimy dac nam szanse nawet ze wzgledu na nia Jak dasz mi szanse to wiem ze znowu bedzie wspaniale bo ja sie nie poddam i znam Ciebie a Ty sie nigdy nie poddajesz . Nie spie po nocach tylko mysle o Tobie . Kocham Cie za to ze jestes wlasnie taka jaka jestes : waleczna , pogona , nieustepliwa ,masz najwieksze serce na calym swiecie ,gadatliwa:) wspierajaca ,orginalna, inteligetna , otwarta , szczera , prawdziwa polka . Boze zapomnialel jakie mam szczescie ze Cie spotkalem w swojim zyciu , przepraszam Nie bede siedzial i plakal , wpadal w depresje czy udawal ze mam Cie gdzies chociasz w srodku bede sie rozpadal . BEDE WALCZYL o nas . Nie poddam sie do puki jest chociaz o drobina szansy zeby bylo nam wspaniale . Znam siebie i wiem ze dam rade , jak sie postaram to moge gory przesuwac jestem tego wiecej niz pewny , nie ma rzeczy niemozliwych . Ja juz sie ciesze na to co bedzie przed nami , jestem nas pewny ze to przejdziemy Pszczolko pamietasz jak i co pisalismy do siebie w listach , sms-ach ja dalej Cie kocham i wiem ze w Tobie musi byc chociaz kruszyna uczucia co bylo miedzy nami . Nie chce bys mnie traktowala jak mlodszego brata ale jako meza , kochanka , przyjaciela chce byc Twoim oparciem przepraszam za wszystko przykre co Ci powedzialem Skarbie jak cos Cie wkurzy , zdenerwuje , nie bedzie dzialac ,bedzie gradobicie czy koklusz . Dzwon znasz numer , zawsze z uwaga Cie wyslucham nie wiem czy Ty to przeczytasz ale musialem to z siebie wyrzucic , bo nie chodzi o to co ktos pisze ale to co robi by pokazac ze mu zalezy BEDE WALCZYL o nas

Gość ciocia Miecia radzi
a to bardzo dobra deklaracja. niech jedzie do afganistanu , by kasy nawieżć dla ciebie i małej

Gość kretynnnn
Przepraszam że zdradziłem Cię z Andrzejem!!!