Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Вydgoszczanin1984

Mam doła, siedzę i ryczę...

Polecane posty

Nie jestem taki silny jak myślalem. Wiele spraw mnie przerasta. Tak, jestem nieudacznikiem, trzeba to sobie jasno powiedzieć.... Nie mam pracy, własnych pieniędzy, własnego mieszkania, nie mam kobiety... brakuje mi miłości i...seksu...w końcu jestem tylko facetem i mam swoje potrzeby. Póki co zostają mi filmy i ręka...ale chciałbym żeby to się zmieniło. Chcę zacząć żyć!!

Gość gość
chłopaki nie płaczą..nie łam się

Gość gość
a wczoraj pisałeś że zabiłeś kogoś...wszystko z tobą ok/?

Gość gość
i wcale sie nie dziwie ze jestes sam. Do lekarza idz (psychiatry) zacznij leczenie albo do roboty

Gość gość
Miałem Cię za normalniejszego

"i wcale sie nie dziwie ze jestes sam. Do lekarza idz (psychiatry) zacznij leczenie albo do roboty" - tym postem udowadniasz jakie są kobiety - lecą tylko na kasę...jak bezrobotny to dziękuję, bo takiego nie będzie stać żeby sponosrować mi ciuszki, szminki, buciki... jakbym miałbyć z kims takim to już wolę być sam...taka prawda

Gość noraaktora
widzisz ja mam 30 lat, jestye,m rok starszy od ciebioe i wiem co to ból samotnosci. w wieku 24 lat poznałem 27 letnią kobietę. Oczarowałem sie na maksa. w wieku 26 lat rzuciła mnie w pogardliwy sposób. No i zaraz po tym wyszła za mąż za innego. Co byś czuł? I teraz to cholerne uczucie bedzie mnie nekac do konca zycia, bo juz nie wierze ze znajde kogokolwiek. Baby juz dały mi to do zrozumienia.

Gość noraaktora
ja ryczałem wczesniej. Juz nie rycze. Wylałem cały zasób łez.

Gość belo99
noraaktora- już 4 lata za nią tęsknisz? smutne;/ miałeś kogoś w tym czasie czy ciągle sam

Gość noraaktora
belo, nie miałem juz nikogo innego. Jak sie pozbnalismy powiedziała ze nie musi miec lalusia (ja jestem brzydki). A jak zobaczyłem na fejsbuku siostre jej meza to sie załamałem. To temu gosciowi do pietr nie dorastam. Pewnie model jakich mało. Bo siostre to ma taką śliczną że masakra :(

ja też mam parę związków za sobą...i sporo przepłakanych nocy;/ tak jestem facetem co płacze sam już nie wiem czy ten zal bierze się jedynie z tej mojej samotności czy może z braku seksu... mam straszną ochotę, ostatnio onanizuję się kilka razy dziennie, później tracę enegrie i nie mam siły na nic- np na szukanie pracy, więc dalej jestem bezrobotnym nieudacznikeim bez kobiety..sami widzicie błędne koło

Gość noraaktora
belo, nie miałem juz nikogo innego. Jak sie pozbnalismy powiedziała ze nie musi miec lalusia (ja jestem brzydki). A jak zobaczyłem na fejsbuku siostre jej meza to sie załamałem. To temu gosciowi do pietr nie dorastam. Pewnie model jakich mało. Bo siostre to ma taką śliczną że masakra :(

Gość gość 455555
"Jak sie pozbnalismy powiedziała ze nie musi miec lalusia (ja jestem brzydki)." Tym zdaniem odstraszysz każdą normalną kobietę. Nawet jeśli nie jesteś przystojny, to nie możesz tak mówić. Po prostu nie i ch*j. Nie będę uogólniać, więc powiem jak jest u mnie - nie trawię mężczyzn z takimi kompleksami. Każdy jakieś ma, wiadomo, ale u mężczyzn problem wyglądu to masakra... Zbyt duża waga - zapierd*lasz na siłownię, stosujesz dietę. A jeśli chodzi o rysy twarzy - jak już się kogoś pokocha, to do twarzy się przyzwyczajasz i z czasem zaczyna ci się podobać. U mnie jest to sprawdzone :)

Gość gość
ja pierrddole ale cioty tu siedzą.. no w sumie nic dziwnego facet na damskim forum to jakaś porażka :):):) -.-

Gość gość
budgoszczanin pomiędzy materializmem a mądrościa jest jak widać przepasc. kto sie zwiąże z nieudolnym facetem który nie zapewni podstawowych potrzeb rodzinie? posiadać dzieci przy niepracującym nieudaczniku?? a może ty urodzisz a kobieta będzie pracowała? zalosny ejstes. nikt tu nie pisze ze masz zarabiać miliony, ty masz cokolwiek zarabiać!!!!

Gość gość
Do noraaktora Po pierwsze natychmiast jej wybacz i dodaj 'Uwalniam cię', itp, po drugie myśl tylko pozytywnie, to nic nie kosztuje. Żadnego użalania się nad sobą. No i przeczytaj książkę 'Potęga podświadomości'

Gość gość
Bydgoszczanin1984! jak ci się udało w pierwszym komentarzu napisać zdania w innym jezyku. kurde, ja chce pisac w innym jezyku tu na forum, a mi spam wyskakuje. jak to robisz?

ja chętnie pójdę do pracy, ale nikt mi jej nie chce dać!! czy wy tego nie rozumiecie??? urząd pracy nie pomaga, wysyłają mnie jedynie na jakieś debilne kursy...albo oferują pracę: umowa zlecenia, pomoc na budowie(noszenie worków cementu, rozbienie zapraw,prace murarskie) za 11zł/h na ręke, ale musiałbym dojeżdzać tam 12 km...to już wolę siedzieć w domu podziękujcie rządom pisu i po, to dzieki nim mamy "drugą irlandię" ;/

dlaczego rezygnujesz z takiej pracy od czegoś trzeba zacząć moi rodzice dojeżdżają dzień w dzień po 38km w jedna stronę do pracy za 1200zl miesięcznie i tu jest przeginka bo każdej pracy by się złapali jak by mieli bliżej

Gość małgorzatka212325
rycz mały rycz. płacz maleńki płacz - masz to u mnie od dziś! ;* nie poddawaj sie, bądź sobą, bo życie jest za krótkie żeby byc kims innym.... :)

Gość gość
Co Ty chłopie p********z! Kobiety potrzebują miec kolo siebie zaradnego chlopa nie po to by im sponsorował pierdoły tylko był PARTNEREM! Sama bym nie wiązała się z chłopakiem,który jest bez pracy i tylko biadoli. 11zl/h to ładna stawka a 12km to bardzo blisko. Wez sie chlopie za życie albo ono weźmie się za Ciebie!

Gość 9kaskkasl
bydgoszczanin, czy mi się wydaje czy ty nie masz żadnego wykształcenia??bo tak chyba pisałeś w jakims topiku... i czego oczekujesz? to co napisałes pokazuje prawdę to tobie Nierób Pospolity.

wiem że nie mam wykształcenia, nie szukam pracy "za biurkiem" ale ta oferta to lekkie przegięcie... niby wychodzi 88zł za dniówke ale po 1 praca nie jest każdego dnia, po 2 musiałbym tez troche wydać na dojazdy, bilety, co mam na gapę jeździć żeby mandat dostać? szukam czegoś blizej

Gość brzózzka
Lepiej się czujesz?

Gość gość
bydgo, jesteś tu? wyszedłeś już z dołka??

TEn bydgoszczanin u góry to podszyw :D To nie mój temat. zauważcie że w pierwszym nie ma nawet stópki :) zresztą ja się nie przejmuję ja jestem usytuowany :)