Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nina666-

Naśladująca sąsiadka

Polecane posty

Nina666666 Witam Pisze do was ponieważ mam dziwny problem z moja sąsiadka. Otóż sąsiadka z naprzeciwka papuguje wszystko co robię. Kiedy widzi że myję okna , również to robi, kiedy kupie nowe firanki, nie może tego zcierpieć i specjalnie jedzie do miasta żeby kupic i powiesić. Nawet kiedy jadę na cmentarz położyć swieże kiwaty jedzie zaraz po mnie. To oczywiści nie wszystko, czy to kupię róże na ogródek, czy położe obrus na stole w ogrodzie, czu kupie córce trampolinę <- musi to wszystko mieć żeby nie być gorsza.Potrafi nawet usiąść w krzakach przed domem, schować się i podsłuchiwać co mówimy i o czym, na czym była przyłapana oczywiście. Robi to odkad pamiętam i sumie robi to cała rodzina . Wraz z moją starszą córką myślimy co zrobić, żeby troche ją ośmieszyc tym, że nas papuguje, tylko z czasem braknie nam pomysłów. Nie jest szkodliwa, nie denerwuje to nas, ale śmieszy. Cokolwiek zrobimy ona musi zrobic to samo, chcemy wykorzystać tą zawiść aby sama się ośmieszyła. Prosze pomóżcie!, macie jakieś pomysły ? Pozdrawiam PS. Pisze drugi raz bo jakieś dziecko Neo podszywa się pod mój poprzedni login -_-

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować