Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gottuy

Fajna sala Styl w Plewkach

Polecane posty

Gość gottuy

Polecam Styl w Plewkach za Zbuczynem 3 km od Siedlec 17 km przy trasie krajowej. Bardzo fajna sala i rozsądną cena. Możliwość wynajęcia samej sali bądź możliwość zlecenia organizacji wesela właścicielom. Sala bardzo ładna wewnątrz na zewnatrz piękny ogród bardzo duży parking oraz plac zabaw dla dzieci. Mi się podobało polecam warto pojechać i obejrzeć www.domweselnystyl.pl

Gość Rawandas
Witam popieram byłam tam kilka razy maja spore zainteresowanie dobra cenę sala ładna ogród bardzo ładny. Moi znajomi mieli tam wesele i zrobili plener na miejscu przy sali. Byli bardzo zadowoleni właściciele bardzo mili ja robię tam wesele w2014 polecam

Gość gość
Hej Dom Weselny Styl jestem na tak. Popieram bardzo dobra cena właściciele idą na rękę pomagają rozwiązać problemy są bardzo pomocni. Szeroka propozycja czyli jak chcesz robisz wesele sam czyli wynajmujesz sama sale i wszystko robisz sam.Sala udekorowana przy sali ogromny taras z ławeczkami i na papierosów i piwko jest gdzie wokół sali bardzo dużo zieleni profesjonalnie zadbanej czyli spacer to sama przyjemność.wezcie pod uwagę ten lokal domweselnystyl.pl

Gość casiak=)
Miałem okazje być w Stylu w tym roku i 3 lata temu dobra organizacja po tylu latach widać ze wiedza co robią warto zajechać i zapytać o termin radze sie spieszyć pozdro

Gość gość
Ja tam robię wesele w 2014 moja siostra robiła tam 2lata temu było super mój kolega wynajął na 2015 jeśli szukasz ładnej sali w fajnej cenie to Styl 17 km od Siedlec przy trasie za Zbuczynem 3 km mam nr 600 331 376 strony nie pamiętam wpisz w wyszukiwarkę styl plewki napewno wyskoczy

Gość gość
Jak na gotowi to do Dom Weselny Styl smacznie i duzo

Gość gość
popieram smacznie się jada

Gość gość
Wcale się nie zgadzam. właściciele za dużo sobie pozwalają, sa cwani i to stare wyjadacze. maja za duuuużo klientów, cennik za szkody mają kosmiczne !!!