Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata362013

smród męskich perfum i wódki :( u córci :(

Polecane posty

Gość beata362013

wróciła dziś nad ranem, cała szyja w malinkach, usta napuchnięte jakby robiła loda przez 40 minut, pijana...... co zrobilam zle...? zapytalam czemu nie powiedziala ze ma chlopaka i chce wspolzyc.. powiedziala: ja nie mam chłopaka. to koledzy.. to mnie zamurowało.. teraz śpi, a jak zaszla w ciaze,, albo jakiegos syfa zlapala.. :

Mogłaś wrzucić jej do torebki parę prezerwatyw, byłabyś spokojniejsza. To normalne, że chce jej się bzykać.

Gość beata362013
17, ale jak to wrzucic... nie rozumiem.. skad mialam wiedziec ze sie puszcza :

Porozmawiaj z nią, ale moje zdanie jest takie, że ma prawo do seksu i nie ważne czy ma chłopaka czy nie. Co z tego, że będzie miała, jak i tak byś o nim nic nie wiedziała.

Twoje obawy, czy jest w ciąży to konsekwencje tego, że w ogoóle o tych sprawach nie rozmawiałyście, a już z 12 latkami można. Spóźniłaś sie Beatko.

Gość beata362013
a moze ktos inny sie wypowie oprcz napalenca i puszczalskiej ;/...

Gość kimli
to teraz takie rzeczy robi się z kolegami?

Gość gość
sprawdz jej telefon zobacz ostatnie numery, smsy dowiesz sie kto ja wykorzystal

Gość wspólczuje ci
dlatego z tego powodu ciesze sie ze mam syna.

No tak, grzebać jej w telefonie.. dobre rozwiązanie. To jest jej prywatny telefon i matka nie ma prawa. Skoro nie uswiadomila córci to niech teraz sra w gacie, bo jeszcze nie chce być babcią :D

Gość gość
Niech sie puszcza kiedy bedzie to robic w twoim wieku pod koldra?

Gość wspólczuje ci
sprobuj z nia porozmawiac latke k***y bardzo latwo dostac. mialam taka znajoma na studiach, wszyscy ja posuwali, a poniewaz polska nie jest duza wiec co znalazlam sobie juz jakiegos kolesia to jakis uprzejmy ja informowal o jej bujnym zyciu, nie mogla sobie zycia ulozyc. Kilka lat temu wyjechala do portugalii i tam dopiero znalazla jakiegos kolesia, ktoremu juz raczej nikt nie powie jak laska byla rozwiazla.

Gość Heniu
Dzisiaj dziewczyny ostro dają i zahamowań nie mają. Trzeba ostro dzieciaki piłować (zwłaszcza córki) by coś z nich było, wpajać wartości na każdym kroku a i tak nie ma gwarancji, że coś wyrośnie dobrego z niej. Popatrz po portalach ile dzieciatych i to nastolatek. Jak nie chcesz aby rodzina się powiększyła to do roboty i to ostro. Można imprezować ale wszystko ma swoje granice. Jak za bardzo będzie szaleć to potem nie uda się jej stworzyć normalnego związku - sprawdzone.

Gość beata362013
mam 36 ale co to ma do rzeczy mała była wpadka nie byla planowana ...

Gość gość
Już za późno. Popełniłaś błąd oj wielki błąd. Ja z moją córką zawsze byłam blisko, bardzo blisko i nigdy mnie się nie musiała bać. Ufała mi bardzo na każdym etapie swojego życia. Na temat współżycia zaczęłam z nią rozmawiać już od 15 roku życia i ją uświadamiać, że jeżeli zacznie to robić, to wszyscy dookoła będą to wiedzieć, bo wtedy każdy chłopak chwali się w tym wieku. Jeżeli się zdecyduje to robić, to musi się zabezpieczyć i pójdziemy do ginekologa. Jak miała 18 lat przyniosła mi sama recepty do wykupienia antykoncepcyjne. Zaczęła współżyć po tym fakcie po pół roku, ze swoim chłopakiem. Znam wszystkie jej szczegóły ze współżycia pierwszego razu. Ty ten moment przespałaś:(

Gość gość
Dokładnie ja miałam z córą to samo zero problemów nawet do gind poszłyśmy razem

Gość gość
Dodam, że nie usłyszała ode mnie żadnego złośliwego komentarza jak przyniosła mi te recepty, przemilczałam wszystko, dałam kasę i nic więcej, żadnych pouczeń nic.

Gość beata362013
bylam i niej w pokoju sprawdzilam jej c*pke, byla cala mokra i smierdziala, teraz wiem ze na pewno sie kochala z kim ;/

Gość wspolczuje ci
nie to raczej zbieznosc. no chyba ze ta dziewczyna o ktorej ja mowie udziela sie na ogolnym:) ale watpie(chco kto ja wie) a z jakiego miasta ta lady love jest?

Gość gugumur
było włożyć palca i sprawdzić czy są w niej resztki spermy - miłabyś pewność, że uprawiała seks bez zabezpieczenia

Gość beata362013
i znów to samo :