Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olalam faceta... dobrze zrobilam?

Polecane posty

Gość gość

Jestem zakochana w pewnym facecie... on we mnie nie. Chyba wiedzial ze sie w nim kocham wiec to wykorzystywal - z nudow raz na miesiac szedl ze mna na piwo, odzywal sie jak nie mial nic lepszego do roboty, a pomiedzy tymi spotkaniami kompletna olewka.. Ja glupia zawsze lecialam n jego wezwanie, bylam na kazde skinienie palcem a jak ja sie chcialam spotkac to nie mial nigdy czasu. Wiec ostatnio znowu sie odezwal a ja mu odmowilam. Serce me krwawilo ze go nie zobacze, ale nie dalam sie namowic, olalam chooja... Nie chce go wiecej widziec. Dobrze robie?

Pewnie,że dobrze, nie ma co być dla kogoś dodatkową opcją,jak nie znajdzie nic lepszego do roboty.

Gość oj12345
kochana bardzo dobrze zrobiłaś

Gość dziś na pomarańczowo
zrobiłaś najlepszą możliwą rzecz. teraz pozostaje się tego trzymać w przyszłości. powodzenia z kimś normalnym i zainteresowanym :)

Gość gość
czy ten kretyn mial na imie Piotr ? :)

Gość gość
źle zrobiłas. było go najpierw zg*****ć. przynajmniej by ci dobrze było. a tak to... du.pa

Gość jajeczkowaaa
pewnie, ze dobrze! znajdziesz kogos kto sie toba bedzie intersowac. wiem jak sie czujesz bo tak jakby mam podobna sytuacje.

Gość gość
u góry jest napisane: "było go najpierw zgwa.łcić"

Gość gość
nie mial na imie Piotr :) ehh tyle czasu na niego zmarnowalam... Malo tego mialam szanse na zwiazek z kims fajnym, przystojnym, w dodatku poukladanym i z perspektywami na przyszlosc... a wybralam kogos, kto mnie tak naprawde nigdy nie chcial i jeszcze w dodatku nie szanowal, skoro tak wobec mnie postepowal. Glupia Ja :(

Gość gość
to spotkaj się z nim ostatni raz i zgwałć

jak ci sie gosc spodobal to olanie go to nie jest szczyt osiagniec intelektualnych :)

Gość jajeczkowaaa
webster- czytanie ze zrozumieniem sie klania. :-(

Gość gość
mam tak samo, mam dwoch takich dla ktorych istnieje tylko wtedy kiedy oni chca.. ja probuje ich olewac ale tak mi ciezko z tym, bo jestem strasznie samotna ;(((((((