Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość222

Nerwica nie mam sily;((

Polecane posty

Gość gość222

Od dwoch tyg bylo lepiej biore lek antydepresyjny juz 4tyg a dzis od rana chodze taka zla, wszystko mnie tak drażni ze nie panuje nad emocjami juz i teraz dostalam lęku wolnopłynacego a od dwoch tyg nie mialam atakow az do dzis;( bylo mi duzo lepiej czulam ze lek dziala a dzis zalamka;(( nie chce mi sie zyc juz , trace wiare w to ze to tylKo nerwica, i ze to minie;( wolalabym klucia w sercu niz lęki ktore robia ze mnie nienormalna. Wciaz w mojej glowie mam problemy z uczuciami, natretne mysli i jakies glupie wspomnienia do mnie wracaja i uczucia co mnie strasznie drazni bo nie umiem sie na nich skupic ani ich jakos ogarnac. Pomocy;(

Gość gość
Ewelina ?

Gość gość222
Nie. Aska

Gość ktoś z forum
przejdź się na spacer by zużyć skumulowaną energię.pobiegaj truchtem zrób kilka przysiadów, oddychaj głęboko , poczujesz się swobodniej, odejdą nerwowe myśli

Gość gość
zjedz ogórka

Gość gość
Dzieki za rade troche mi lepiej;) nieobylo sie bez polowki xanaxa jestem wsciekla na siebie ze ponownie wprowadzilam benzo w siebie. Ale bylo ciezko;( czy to wszystko znaczy ze lek juz nie dziala? Skoro wczesniej bylo lepiej a teraz lęk odnowa i nastroje masakra, rozdraznie zlosc bez powodu i mysli natretne