Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ATEISTA TO BRZMI DUMNIE

Polecane posty

Gość gość

Człowiek wolny od Watykanu i innych sekt. Ma swoją religie - ateizm, jest sam dla siebie bogiem

Gość KlucznikRębajło
Ateizm jest dzisiaj modny i na topie.To nie brzmi dumnie,lecz modnie i prozaicznie.

Gość loka loka z loka
przez ostatnie lata omijałam kościół, obchodzenie świąt ograniczyłam do minimum ale tak żeby nie zawadzać rodzinie, ze stroje wymysły. uważałam się za niewierzącą. nadal moje poglądy podważają tę wiarę, jej główne fundamenty ale dziś poszłam pierwszy raz od lat do kościoła. nie wiem co z tego wyniknie...zobaczymy.

Gość KlucznikRębajło
Wpisujesz się w ten schemat.

Gość gość
Ty takze. Równiez jestes dewiantem. Tylko chorzy ludzie chodzą do prostytutek. Jeszcze tłumaczy swoje frajerstwo i zepustą psychike :O Tarzasz się w bagnie...

Gość KlucznikRębajło
Widzisz skoro prostytucja przetrwała tysiące lat najwyraźniej z usług prostytutek nie korzystają sami dewianci,choć może jakiś ułamek procenta jest.Józef Piłsudski,Stefan Grot-Rowecki i wiele innych wybitnych postaci korzystało z usług tych pań i nie jest to żadną tajemnicą.Chcesz dalej podyskutować ciapciaczku.Good luck.

Gość gość
ha ha, pękam ze śmiechu, to jeden z lepszych tekstów jakie widziałem na kafe :::::: """"""nadal moje poglądy podważają tę wiarę, jej główne fundamenty""""" no żeby czyjeś poglądy podważały fundamenty - normalnie złota palma.

Gość gość
KlucznikRębajło - ex- prawiczek, nieudacznik, który ma najwiecej do powiedzenia w internecie a w realnym swiecie ryja nie uchyli. Na Kafe cała masa takich ''politykersów'' i filozofów :D 🖐️

Gość KlucznikRębajło
Nie znasz mnie prywatnie więc nic o mnie nie możesz powiedzieć gościu.Dla mnie jesteś zwykłym plebsem,podążającym za stadem bydła baranem bee,bee,bee,bez własnego zdania.Z beczącym baranem jak z psim gównem wiele sie może stać,ktoś moze w nie wdepnąć,może zbieleć i przestanie śmierdzieć,pies rozrzuci łapami je na drobne kawałki.Więc uważaj gdzie pies cię wysrał łajzo.