Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strzeżcie się facetów wodników

Polecane posty

Gość gość
upuje

Gość co wam wodnicy zrobili?
że tak nisko ich cenicie

Gość gość
wodnicy :D :D :D

Gość gość
wodnik roz-wodnik pawian ;)

Gość gość
a o kobietach wodnikach jako partnerkach co sądzicie ;)? Bo ostatnio mam problemy z facetami to może mnie oświecicie wypisując moje możliwe, negatywne cechy :P

Gość gość
ja znam jednego takiego wodnika co ze swojej pierwszej żony zrobił potwora, a z drugiej wariatkę, aż się biedna musiała wyprowadzić. Na szczęscie ta pierwsza puściła go kantem w samych skarpetkach i gościu ma traume po dzis dzień :D

Gość gość
Ja bym dorzucila facetow spod znaku Raka. Takie niezdecydowane cieple kluchy, sami nie widza czego chca. A z drugiej str potafia zwodzic miesiacami. malo temperamentni. Ale polecam tak jak wczesniej ktos pisal ksiazki L. Szumana a jezeli chodzi o partnerstwo to ksiązke "W kregu znakow zodiaku" Bardzo fajna i dokladnie opisane, ktore znaki jak się ze soba dogaduja. Ja np jetem wodniczka i mam meza blizniaka i jestes swietnie zgrani ze soba.

Gość wodniczek mały
jestem wodnikiem i nie jestem leniwy, mam masę pasji, a najbardziej lubię spać i leżeć :D a tak serio, to przecież charakteru człowieka nie kreuje jego znak zodiaku :) uwielbiam coś robić, podróżować, zwiedzać, lubię dobry film i wręcz ubóstwiam dobrą muzykę, poświęcam się dla najbliższych i partnerce oddaję całego siebie :P zatem na drzewka małe nienawistne stworzonka :D

Gość gość
te wodniczek, wątpie, czy twoja ściema kogoś tu interesuje facet wodnik to beznadziejna beznadzieja na beznadzieje skazana i basta

Gość ,.......,
,

Gość gość
swięta racja, spotykalam sie z dwoma, oblesne typy

Gość gość
Bujda, od 22 lat jestem z wodnikiem, małżeństwem jesteśmy 19 lat, cudowny,inteligentny, troskliwy, ciepły, pracowity, dbający o dom i rodzinę, doskonały kontakt z naszymi córkami. Na każdym kroku doświadczam jego miłości i odpowiedzialności, jestem szczęściarą! Nie można uogólniać po jednym nie udanym związku.

Jeżeli wszyscy Wodnicyi są tacy źli to po co się z nimi wiążecie? Masochizm? Najśmieśniejsze w tym wszystkim jest to że najpierw jesteście z takim jegomościem 4 lata i wszystko wam odpowiada a po 4 latach gdy związek się zakończy (z różnorakich powodów) nagle dorabiacie sobie ideologię że wszystkiemu winny jest znak zodiaku faceta który was zostawił albo z którym wam poprostu nie wyszło z powodu sprzeczności charakterów. Jesteście słabe psychicznie i boicie się tego że kolejny facet może was zranić i dzięki temu dorabiacie sobie dziwne teorie że skoro on był Wagą/Rakiem/Bykiem to każdy facet z tego samego znaku tak ma. Szkoda tylko że nie zauważacie tego że wspólne wady i zalety idzie odnależć nie tylko u osobników tego samego znaku zodiaku ale cóż to o WAS świadczy i waszym ograniczeniu umysłowemu. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy - jak facet operuje stereotypami opisując kobiety (materialistki,wyrachowane itd.) to jest debilem a gdy kobieta sama sobie dorabia jakieś dziwne teorie to nagle zyskuje ona w oczach innych kobiet jakby jedyną prawdę objawioną ujawniła. To też świadczy o waszym ograniczeniu Gdyby każda osoba spod tego samego znaku zodiaku miała taki sam zestaw wad i zalet to typ enneagram też powinny mieć ten sam - dziwne tylko ze tak nie jest Na koniec dodam że całe szczęście istnieją kobiety które nie szukają dziury w całym jak kobiety wypowiadające się na tym topiku. I zdradzę wam małą tajemnicę - gdy tylko facet się dowie że wierzycie jakieś horoskopy czy inne gusła to kopnie was w 4 litery. I pewnie z tego powodu większość was udzielająca się na tym topiku została sama - bo wolała wierzyć horoskopom i temu co w nich zawarte zamiast sama partnera oceniać - przy czym przy ocenie powinno się brać pod uwagę nie tylko złe nawyki ale i te dobre. Ale cóż większość kobiet pamięta tylko zło im wyrządzone bo przecież jak facet coś dobrego dla niej zrobi to nie dla tego że ją kocha tylko dlatego że skoro z nią jest to musi. To też świadczy o waszym ograniczeniu i dodatkowo porusza ważny temat postawy roszczeniowej którą większość z was od początku związku już prezentuje.

Pavlo Słońce Ty naprawdę traktujesz takie topiki serio?

Gość gość
Szuman nie był w związku z facetem wodnikiem, ac też mało pochlebnie o nich pisał. Poza tym wyjątki się zdarzają, reszta śmiecie

"Pavlo Słońce Ty naprawdę traktujesz takie topiki serio?" I Wręcz przeciwnie ale z tego co zauważam kobiety dorabiają sobie takie dziwne teorie a później po związku z Bykiem,Wagą,Wodnikiem i Rakiem same się dziwią że są same jak już na starcie przekreślają połowe facetów z tego tylko powodu że urodził się nie w tym miesiącu co trzeba. Żenada. I nie pisz że kobiety nie traktują poważnie takich tematów bo ich wierzenia w to że tak jest są jasno wypisane na tym topiku. Po Śłońce Ty zabrakło jeszcze moje ifka :P

Żadne Moje :P a Słońce bo Cię lubię. Do pozostałej części eee tam.

"Żadne Moje a Słońce bo Cię lubię." I Aż na tyle ze porównujesz mnie do słońca które bezczelnie i niepytane o zdanie smaga Twoje ciało swoimi promieniami?? :P

A wracając do meritum to sama zastanawiałam się co jest gorsze waga czy wodniki i po na myślę zdecydowanie stawiam na wodnika.

"A wracając do meritum to sama zastanawiałam się co jest gorsze waga czy wodniki i po na myślę zdecydowanie stawiam na wodnika" I A mnie dalej zastanawia jak można kogoś oceniać pod względem znaku zodiaku :D To tak jakby oceniać charakter człowieka po jego rozmiarze buta :D

Wszyscy od 41 wzwyż przejawiają skłonności sadystyczne.

"Wszyscy od 41 wzwyż przejawiają skłonności sadystyczne." I Z kolei poniżej 41 przejawiają cechy nimfomanii/satyriasisu, a wszyscy z niepełnym numerem np 43,5 to ćwierćinteligenci :D