Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strzeżcie się facetów wodników

Polecane posty

"Ninfomanię dementuję." I Są dwa wyjścia - albo jesteś wyjątkiem albo to nimfomania ukryta która uaktywni się w najmniej spodziewanym momencie :P

Gość gość
pavlo to wodnik, prawda w oczy kole

"pavlo to wodnik, prawda w oczy kole" I Pudło jestem urodzony w październiku :) I "Oby.." .I Oby wyjątek czy oby ukryta?? :P

Gość gość
w październiku to pewnie waga, kolejny najgorszy męski znak zodiaku

Gość Zuzanna Amelia æ
Odczepcie sie od wodnikow. Niektore nie sa takie zle. Czesc Pablo. A gdzie zes Ty bywal ze Cie nie bylo widac na kafe ?

Gość gość
nie są taki złe, bo są najgorsze

Gość gość
najgorszy znam zodiaku jak chodzi o faceta, kobity wodniczki sa okej

Gość gość
wodniczki sa swietne,a faceci wodnicy tez tacy bywaja,czyli-swietni. Chociaz ja kocham...blizniaka ;-)

Gość parapsycholog_egzorcystka
Dla mnie to glupie zaliczac wszystkich do jednego wora. Moj byly byl wodnikiem, ja jestem koziorozcem. Ciagle sie klocilismy i po kilku miesiacach kazalam mu sie wynosic. Obecny facetet z ktorym sie spotykam tez wodnik, ale calkiem inny typ czlowieka. Uczuciowy, inteligentny, odpowiedzialny.

Gość gość
wodników facetów mozna, a wrecz trzeba wrzucić do jednego worka to indywidua niegodne miana męzczyzna :)

Gość NISia25555
A mój baran- i jest napewno najgorszy ze wszystkich znaków- więc nie narzekajcie tak na tych wodników:))

Gość gość
dlaczego baran jest najgorszy? bo mam jednego na oku, wstępnie świetny się wydaje :)

Gość TylllkoJa
tutaj możesz sobie zrobić wasze porównanie: http://www.astroenter.com/horoskop-milosny tylko musisz znać datę urodzenia faceta. To taki profesjonalny horoskop astrologiczny - pokazuje słabe i mocna strony związku. P.S. Wodniki myślą nieszablonowo i chcą być wolne taka ich uroda ;) Barany najpierw działają - potem myślą. Każdy jest inny :)

Gość gość
Uppppppppp!

Gość gość
Facet Lew jest chyba najgorszy

Gość Śmierdź wodnikom
Ale na pewno nie gorszy od wodnika. Te wszystkie nieutulone w żalu kobiety powyżej dowodzą, że wodnik to ścierwnik oraz bydlę gorszego sortu. I mówiłbym tak nawet gdybym sam był wodnikiem. Choć jestem przecież :P

Gość LuLiLajLu
Z tych wszystkich historii Ewa Drzyzga by mogła program zrobić w Tefałenie. Lincz wodników na atenie i małe kamieniowanko ehehe. No ale fakt, że każdy męski wodnik to bydle okrutne i zdradza gdzie tylko moze.

Gość gość
Kolejna kretynka wybrala dupka i zamiast przyznac sie do swojej winy zgania ja na innych. Zupelnie jak feminazistki z aborcja

Gość Nie taki Wodnik straszny
Z facetem wodnikiem bym nie wytrzymała, mam na nich awersję, "dziwni" to za mało powiedziane, ale są nieszkodliwi, można z nimi pogrywać. Kolejny pan z powietrznych znaków - Bliźniak okazał się hiper fałszywy, z oznakami choroby dwubiegunowej ;) ale nikt nie okazał się takim manipulatorem, pozorantem i egoistą jak STRZELEC. Pan Bliźnięta to przy strzelcu pikuś, więc nie gadajcie na wodników wystarczy lepiej poznać strzelca, jest jeden warunek nie możesz być jego stałym kompanem zabaw bo wtedy nie jesteś obiektywny/a.

Gość gość
Łapy precz od wodników ;), wodnik na prezydenta :)

Gość gość
blizniak i strzelec wystrzelic w kosmos wodnik obleci z biedy

Gość gość
Wodniki są często z******te, ale jak kobiecina jest przyziemna i myśli tylko o swoich tipsiorach czy jak sobie tanio zrobić duże cyce u chirurga to nic dziwnego, ze ma zjeb...e zdanie o tym najlepszym ze znaków :D

Gość gość
Mówiąc zwięźle i po wodniczemu: baba-strzelec to piekło na ziemi! Panowie, trzymajcie się od tych dup z daleka, niezaleznie spod jakiego znaku jesteście. Bozia powinna sformatować dysk ze strzelcami,

Gość gość
Baba strzelec jest szalona i energiczna - konkret, a facet strzelec to dopiero goguś - pan pozer i przyjemniaczek, który ukrywa swoje kłamstwa i brudy. Z dwojga złego wolę babę strzelca!

Gość gość
Czyli w tytule powinno być strzeżcie się strzelców?:)

Gość gość
W tytule powinno być: strzeżcie się facetów spod wszystkich znaków. Mężczyzna twój wróg! Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi! Ale i tak wiadomo że każdy wodnik to potwór :D