Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka lubi sie całować a ma dopiero 14 lat

Polecane posty

Gość gość

ma już drugiego chlopaka rówieśnika, i sie z nim bez przerwy caluje w usta. Co o tym sadzic, to źle, czy normalnie? bo mi sie to nie podoba

Gość clumssy
w jej wieku miałam swój pierwszy pocałunek. czy to źle czy dobrze to nie wiem? to tylko pocałunek, byle Ci się do seksu nie garneła bo jest sporo za młoda jeszcze

Gość gość
Pozostaje Ci rozmowa z córkę. oczywiście spokojnie, bez narzucania córce, bez kar i krzyków. Córka zrobi i tak swoje, ale lepiej, żeby miała do Ciebie zaufanie i może akurat posłucha Cię w momencie większej intymności z chłopakiem. Na razie tylko takie widzę wyjście. Na pewno nie przestanie się całować, bo Ty jej tego zakażesz, wręcz odwrotnie córka poczuje w Tobie wrogość. Będzie po kryjomu się całowała, a Ty nie będziesz wiedziała nawet z kim.

Gość ada.ewa.ola
hah, ja mam 14 latka w domu nie to by smieszylo jakby chodzil z dziewczyna, bo on taki dziecinny jeszcze, ale wiem,ze dziewczynki w tym wieku sa powazniejsze tak na marginesie... mojej kolezanki corka ma chlopaka od 12rz i 3 lata juz sa "razem":)

Gość gość
Kup jej paczkę gumek i naucz jak ich używać. Lepiej zapobiegać niż potem mieć brzuchatą nastolatkę w domu.

Gość gość
jaka matka taka corka, w genach to ma:D

Gość gość
Ja w wieku 15 lat miałam pierwszy pocałunek,kiedy koleżanka pierwszy stosunek..... :P Rozmawiaj z nią o antykoncepcji. Miej zaufanie,może nie zawiedzie Ciebie.