Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poetka M&S

Moje pierwsze próby literackie

Polecane posty

Gość Poetka M&S

Skończyłam studia w mieście Łodzi Ale c*****o mi się powodzi Wróciłam do domu, choć bardzo nie chciałam Takiego wstydu rodzinie zadałam... Ojciec wku'rwiony mówi do matki : Trzeba się pozbyc tej chorej wariatki Ja utrzymywał ku'rwy nie będę Prędzej siekierą się jej pozbędę Miała mieć pracę i wykształcenie A tu przywiozła wszy z zadłużeniem Matka rwie włosy i lamentuje: Ja tej ku'rwie nie podaruje Łętów jest przecież cała piwnica Będzie obrywać do końca życia Nie będzie dzieci rodziła Ani po krzakach się szmaciła Piz'dę trzeba zaszyć- tak sąsiadka poradziła I tak w zamknięciu minął rok cały Bielmem ciemności zaszły me gały Jesteś paskudna, nie znajdziesz chłopa Na pocieszenie dam ci laptopa I tak z laptopem siedzę samotnie Wierszyk ten piszę zanim się potnę W zamknięciu wyję lecz przestać muszę Wezmę suszarkę i łzy swe osuszę... Proszę oceńcie, czy mam szansę zostać poetką? Jak byście to zinterpretowali?

Gość hh
bardzo autorko śliczny ten wiersz oby Cię tylko nie zjadł jakiś zwierz Wal depresję pisz powieści To twa pasja to się zmieści :)

Gość marian paździohh
No, może na konkurs to się nie nadaje, ale widac dziewczyno,że masz poczucie humoru.

Gość Poetka M&S
Dziekuję za miłe komentarze, chciałabym ujrzeć wasze twarze :D

Gość kiedy ranne wstają zorze....
...każdy pisać przecież może

Gość hh
Hujowo moja kochana poetko Pokaże twarz to sie zdziwisz dziebko Bo zonk paskundy jestem maszkaron baby wylały na mnie benzyny galon

Gość Poetka M&S
Moja twarz takze niezbyt urocza Dlatego nie mam komu pokazać krocza

Gość gość
...chciałbym być Twoim laptopem na Twoich kolanach, Abyś paluszkami dotykała mnie z rana...;-)

Gość hh
ależ poetko to nic nie szkodzi Twarz jak paszczurek mi nie zaszkodzi :D

Gość Poetka M&S
palce zgrzybiałe, oddech nieświeży każdy z litoscią wzrokiem mnie mierzy

Gość gość
ja wymiękam, ale i tak stękam. kompleksy Twa urojone, zapewne nie uzasadnione.:-*

Gość Poetka M&S
A oto Prolog: C**a obrosła krzakiem Nie miałam styczności z chłopakiem Nigdy mnie r****ć nie chcieli Bo nic we mnie nie widzieli Gdy kogos na randke zaprośiłam Po tem kondomy do kosza wynosiłam Zamiast MNIE, ktoś inną r****ł Na mnie nie patrzył, ani nie słuchał Potem gdy odwiozłam go do domu Powiedział Słuchaj,: nie chwal się nikomu Ja wielece urzeczona skoczyłam mu w ramiona Odepchnął mnie na ściane I trepem zadał ranę Myślę-to nic takiego -Prosze, zostań mym kolegą -Kolegą? ty Szmato! Zdjął buta i n*****ł mi po sutach.

Gość gość
to straszne, okropne doznania nie słuszne. jak włos na pipie Posiadasz to mówię Tobie, że... on twardy, ale ja wymiękam i słuchowiska czytam dalej:-)

Gość Poetka M&S
Włosy na pipie dęba mi stają Wszyscy kochają choć wybrzydzają

Gość gość
...bo na wspaniałych pipach nie znają. i nie wszyscy wybrzydzają, tylko takiej jak Twoja... szukają.:-)

Gość Poetka M&S
skoro jak moja pipy szukąją czemu tak ciągle mnie omijają?

Gość gość
ogromną higienę w to cudo wkładasz, brak jej zapachu, a to już jest wada:-)

Gość Poetka M&S
od dzisaj mycia pochwy stanowczo zaprzestanę! może jakąś propozycje randki dostanę...

Gość gość
aromat pysznej rozkoszy się unosi jak penisy spragnione Twojej kokoszy:-D często patrzymy i nie widzimy jaki to chłopak chce dziewczyny. nic nie robimy bo się wstydzimy?

Gość Poetka M&S
:(

Gość muszkieter
Ja Ci pomogę, ja Cię nauczę, w d*pie mam wszystkie milusie sucze. Odgarnij z grubsza tam pajęczyny, tego nie mają inne dziewczyny. A jeśli twarz Twa będzie poczwary, przewiążę mocno szalem wełnianym. Nie kąp się raczej bo jak Cię rozkraczę, Odurzy mnie śledzia zapaszek. Nie będzie mi przeszkadzał najgorszy smród, w nieznanej krainie Twych ramion i ud!

Gość RSKO
Szkoda, że tylko wnętrze masz piękne, dziś nikt poczwary na trzeźwo nie weźmie, może pod maską mocnego make-up'u okażesz się dziewczyną znad łóżka plakatu?

Gość Poetka M&S
Powstał poemat!!!!!

Gość gość
Ja też Ci chętnie mogę pokazać jak w usta i ci*kę penisa wkładam możesz mu nadać kolejne imię ssanie K***SA cie nie ominie! Wysraj się wcześniej, w d*ppe też wchodzę, akurat z ci*ki będzie po drodze. w ustach poczujesz odbytu smak później numeru nie musisz dać :D

Gość gość
nie, zły poeta bo głowa wacka nie ta. Mała.

Gość Poetka M&S
gość- widzę,ze czynnie udzielasz się w kwestii poetyckiej :D