Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĄŻ LUB CHŁOPAK POLICJANT

Polecane posty

Gość Ustim
Ja też uważam że nie ocenia się książki po tytule. Jestem w związku z policjantem i jest cudownie. To nie oto chodzi kto co robi w życiu, bo to tylko praca ale jakim jest się człowiekiem..

Gość gość
Znam wielu fajnych, ułożonych policjantów. Fakt, lubią inne kobiety, ale nie sądzę by zdradzali.

Gość gość
Nie wiem czy k*****arze, ale na pewno lubią rządzić. W pracy mają władzę, więc w domu też chcą ją mieć. A jak żona się sprzeciwia, to uczą posłuszeństwa tak jak w pracy, czyli przemocą.

Gość gość9999
Radziłabym najpierw prześwietli jego obecny stan cywilny to mówie z doświadczenia. Ktoś już napisał że mistrzowie kamuflażu ja sie pod tym podpisuje bezwględnie

Gość gość
Z jednym byłam w związku pół roku. Masakra, początki super, potem szok. Wszędzie widział moją zdradę, w kazdym wyjsciu z domu. Potem zaczął mi grozić, straszyć podsłuchami, że mnie śledzi, że wie wszystko o mnie. Sam pisał z 10 innymi. Drugi to dwa miesiące znajomości. Nerwus, wszystko go wnerwiało, na kazde pytanie o jego pracę złosc, że nikt nic nie Wie o policji, że kazdy ich nienawidzi itd. Ciągły zarzut że go kontroluje, nawet pytanie o następne nasze spotkanie to ponoć była moja kontrola :/ odkryłam że spotykając się ze mną i będąc w związku miał konto na portalu randkowym i umawiał się z innymi. Wszyscy to zboczency, nerwusy, zazdrosniki i d****arze. Zdania nie zmienię. Nie potrafią stworzyc zdrowej relacji. Mój błąd ze po jednym nieudanym związku z policajem pchałam się w drugi ale niestety mam do nich słabosc. Teraz juz wiem, policjant to nara.