Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeciętne kobiety, które myślą że są piękne ... są po prostu żałosne

Polecane posty

Gość gość

Pewnie takie spotkaliscie...ida pewnym krokiem, czesto maja czelnosc krytykowac innych, pewnie siebie, ''same wybierają'' sobie faceta, uwazają za ładne ,niekotre wręcz piekne... a prawda jest zupelnie inna...to nie one sobie wybierają faceta tylko facet ich, facetowi glownie chodzi o to by z******c, czy to bedzie przecietniara czy top model bez roznicy, wazne by byla czysta i nie straszyla wygladem. Inni uwazają takie panny po prostu za przeciętniary, chociaz one myslą ze kazdy na nich patrzy, facet spojrzy a ona juz mysli : jezu podobam mu sie, patrzyl na mnie :O:D Zobaczcie w centrum Warszawy ile chodzi takich ''lasencji'' spod warszawskich wiosek, głowa do gory, cyc do przodu, dziwaczne ciuchy i gra gitara- patrzcie jestem super laska, mloda, wyksztalcona, z wielkiego miasta , piekna i niezalezna :D:D:D🖐️

Gość gość
piszesz o sobie?

Gość racje dużo takich jest
dużo jest takich kobiet które są przeciętne a myślą o sobie że piękna .. idą z głową w górze wyżej s,rają niż d,upy mają :) he he ... żal ..... zrozumcie baby że 90 procent kobiet to zwykłe przeciętniary a facetowi i tak zawsze chodziło i chodzi o to żeby was przelecieć jasne??????????

Gość gość
a Ty zrozum że kobietom chodzi wyłącznie o to by Cię na kasę naciągnąć, jasne? :D

Gość gość
to jest logiczne, ja znam swoje miejsce w szeregu.. tez chce mi sie smiac z takich ''lasek'' ale niektore po prostu maja skrzywiona psychike i musza sie jakos dowartosciowac

żyj i daj żyć innym :D ja też nie lubię "księżniczek" ale uważam, że każdy jest kowalem własnego losu.

Gość gość
a wy w koncu zrozumcie,ze zaden normalny czlowiek nie uwaza sie za ponadprzecietnego,pieknego,idealnego x w ten sposob mysla tylko osoby przyglupie i z kompleksami

Gość gość
przecietne kobiety sa fajne dopoki kompleksy ich nie dopadna zaczynaja sie lepiej ubierac i myslec ze sa z***biste coraz wyzej glowe nosza i juz na przecietnych nie patrza tylko przystojniakow chca od co:)

Gość Heniu
"wyżej s,rają niż d,upy mają" - czyli "kobieta pewna siebie". Nowa moda na cafe, babska odpowiedź na "facet introwertyk" :) Może ich sparować, będzie mega kupa, hahaha :)

Gość gość
ja jestę bardzo pienkna mondra oraz bogata, dlatego wyjdz, nie potrzebuję twoich money honey :D

Gość gość
Sa ksiezniczki - mialam takie kolezanki, zupelnie przecietne dziewczyny a nosily sie jak nie wiadomo co. Mamusia je utwierdzala w pzrekonaniu ze sa sliczne. Mialam tez naprawde sliczne kolezanki ktore wcale nie uwazaly sie za cos nadzwyczajnego. Jedna szczegolnie zapadla mi w pamieci. Przez jakis czas z nia pracowalam. Byla po prostu piekna - i to mowi kobieta. Miala dlugie blond wlosy, niebieskie oczy, swietna figure. do tego ubierla sie fajnie i byla po prostu sympatyczna. I co? i facet ja zdradzal. Wiekszosc dziewczyn jest po prostu normalna i ani nie uwaza sie za brzydule, ani za pieknosc. Faceci natomiast bardzo czesto wygladaja marnie, a wydaje im sie ze sa adonisami. To czestsze u facetow niz u kobiet.

Gość gość
poki nie kochasz i nie aprobujesz siebie, nie kochasz innych ludzi i nie jest ci z nimi dobrze - stara prawda psychologow. Zawsze nalezy o sobie myslec, jak o kimś pieknym.