Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alejajo2

"Chyba mi sie podobasz" co to za tekst?!

Polecane posty

Gość Alejajo2

Facet zaprasza mnie na kolejną randkę, mowi ze mam piekne oczy i wali tekstem: CHYBA mi sie podobasz... co to za tekst?! co wy kobietki, a szczegolnie FACECI, bo wy bardziej to zrozumiecie, co to oznacza? nie jest pewny czy mu sie podobam, czy jestem ladna?! nie chce sie szybko angazowac? wstydzi sie prawic komplementy, nie umie mowic o swuch uczuciach? WHAAAAAAAAAAAAT?!

Gość Alejajo2
zawsze faceci mi wprost mowili ze jestem bardzo atrakcyjna, ten zas ma problemy z komplementami i CHYBA sie mu podobam

Gość ciocia Miecia radzi...
ale to jest bardzo szczery facet docen to. nie papla czegos o czym nie wie. chyba oznacza ze tyle co Cię widział przecież chyba jeszcze całej nago nie to mu się podobasz jak cała Cię zobaczy to będzie mógł z całą pewnością orzec: podobasz mi się, badż nie

Gość gość
mysle ,że nie miał nic złego na mysli tylko tak mu sie chlapneło... czasem faceci nie myslą nad tym czy powiedza cos dobrze czy zle np facet z ktorym sie spotykałam pisał ,,ja tez troszke tesknie..." to tez by moglo byc roznie odebrane. nie ma sie co czeiac slowek

Gość ciocia Miecia radzi...
facet może mieć już spore doświadczenie dlatego waży słowa , wie doskonale z doświadczenia , że dziewczyny często lepiej wyglądają w ubraniu niż bez

Gość Alejajo2
z tego co zauwazylam, facet jest bardzo ostrozny. mozna to odebrac jako cos dobrego poniewaz inni od razu sie do mnie kleili, a ten nie. wiec moze to swiadczyc ze nie chce sie szybko angazowac, sam pisal ze chce mnie lepiej poznac, nie chodzi mu o seks. ale dziwne jest dla mnie to ze nie ma ochoty nawet dac buziaka. byl w bardzo trudnym zwiazku i moze teraz tez sie boi tak od razu zaangazowac, no jest to dla mnie dziwne i niezrozumiale bo pierwszy raz spotykam taki typ czlowieka