Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówka gościówki

moja przyjaciółka się puszcza...

Polecane posty

Gość gościówka gościówki

Moja przyjaciółka ma dopiero 23 lata, a miała z 50 facetów. Różnych - młodych chłopaczków, starych dziadów, cudzych narzeczonych, żonatych, kawalerów, poznanych na dykotece i w internecie. Zaczepia przypadkowych ludzi w parku, kelnerów, itp... Mnóstwo facetów u niej spało normalnie na noc i ona u nich... Dla mnie to jest obrzydliwe... Czuje do niej odrazę, brzydzę sie... Wiem, że ona się wstydzi tych wszystkich "seksów", "obciągania gałek" itp. Chodzi o niej opinia puszczalskiej. Gdy się o tym dowiedziała, to przez tydzień nie wychodziłą z łóżka, brała tabletki uspokajające... Chciałabym jej jakoś pomóc, bo to śliczna i mądra dziewczyna, a tak się zeszmaciła... Myślałam nawet wyłać anonimowego smsa do jej matki, niech się za nią weźmie, bo w końcu zajdzie z kimś w ciążę, a wtedy się zabije...

Gość ciocia Miecia radzi...
może mieć nadwrażliwość pochwy bądź łechtaczki. pomóż jej. swo język maczaj we wrzątku by był szorstki i ją nim zaspakajaj. przynajmniej w ciąże nie zajdzie. choć kto wie ....dokładnie wyparzaj język

Gość gość
a może ma po prostu niską samoocenę i tak ją podwyższa?

Gość Konfederacja zwycięska
Dnia 16.06.2013 o 22:00, Gość gość napisał:

a może ma po prostu niską samoocenę i tak ją podwyższa?

A pani kiedy stała się lewaczką ?