Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O CO MU CHODZI

Polecane posty

Gość gość

Cześć forumowiczki, mam do Was prośbę, chcę się kogoś poradzić. Rzecz tyczy się faceta. Koleś bardzo mi się podoba, bylismy na 4 randkach. Z tego 3 skończyły się w jego łózku. Niestety zazwyczaj spotkania wychodzą z mojej inicjatywy. Zależy mi na nim, ale wydaje się to spaloną sprawą. Nie mam szans, mam rację?

tak to jest jak się leci od razu do łóżka zamiast sprawdzić czego facet głównie używa do myślenia

Gość gość
znaliśmy się od dawna, nie spodziewałam się tego po nim.

Gość gość
cztery randki z tego trzy w łóżku,haha ale numer z ciebie.I czego ty się spodziewasz? zostałaś jego dziwką

Ja poznałam kilka lat temu faceta, pierwsza randka seks u mnie. Później cały czas seks- spotkania, ale robilismy tez wiele rzeczy przed i po, ktore sprawialy nam radosc, gotowalismy, chodzilismy na koncerty, jezdzilismy na wycieczki, przy okazji caly czas uprawialismy nieziemski, bardzo częsty seks. Jednak jedna strona drugiej nic nie narzucala, moglismy robic co chcielismy, nadal bylismy singlami, i mimo wszystko robilismy inne rzeczy osobno głownie imprezowalismy. Aż w koncu, bum.. Stało się, jesteśmy razem. Powodzenia :)

Gość gość
o twoja c*pe ktora jak przeora to mu sie znudzi i pojdzie do nastepnej :D

Gość gość
Jak się poumawiasz ze mną (parę randek kończących się w łózku) to potem powiem Ci o co w tym wszystkim chodzi :)

Gość gość
kobiety to dziwki chodza na 3 randce do lozka :D i mysla ze juz zwiazek bedzie naiwne szmaty !!