Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita29-

Czy slusznie sie obrazilam na niego?

Polecane posty

Gość Anita29-

Moj facet ma dziecko 6 letnie z poprzedniego zwiazku i zone z ktora bierze rozwod. Za dwa tygodnie sprawa rozwodowa. Jego zona z dzieckiem mieszka w innym miescie i przyjechala do niego na weekend z tym dzieckiem. Powiedzialam mu zeby odlozyl 20zl na basen bo chcialam isc za tydzien z nim. A on wydal cala kase. Kupil dzieciakowi samochod za 50zl jak dobrze wiedzial o tym ze nie ma kasy. Zostalo mu 5zl na caly miesiac. Powiedzialam mu przez telefon ze jestem na niego wkurzona bo nie odlozyl 20zl na basen a on mi powiedzial tak zebym mu nie PIEPRZYLA o basenie bo on sie zastanawia za co ma do dziecka jechac za tydzien. W****iona rzucilam sluchawka. Slusznie sie obrazilam?

Gość stylish29
najsluszniej bylo by gdybys sie z nim rozstala. dlaczego? niedosc, ze facet ma problemy finansowe to jeszcze na bagaz w postaci dziecka- i co chcesz tak zyc? dziecko zawsze bedzie dla niego od ciebie wazniejsze, do tego jeszcze dojda problemy finansowe, ty bedziesz za wszystko placila bo on ostatni grosz wyda na dziecko. no super, prawda?

Gość Anita29-
piszcie

Gość LISICZKA888
daj sobie z nim spokój facet chce przekupić dzieciak drogimi prezentami .a Ciebie ma gdzieś . do tego nie ma kasy do końca miesiąca wiec jak byście założyli rodzinę to z czego on by chciał ja utrzymać skoro juz ma jedno na która musi płacic

Gość filipppp
jak tak do ciebie powiedział to słabo mu zależy . a do tego jak coś sie obiecuje to dotrzymuje sie słowa

Gość Anita29-
No wlasnie zaczynam sie nad tym zastanawiac. On nie pracuje. Ma rente 830zl . Alimenty placi 350zl. Rachunki 200zl no i reszte wydaje na dzieciaka jak przyjedzie. Nigdzie nie wychodzimy bo nie ma kasy. To zawsze ja kupuje jakies ciastka czy picie. A teraz go poprosilam zeby odlozyl 20zl na basen ktory kosztuje drozej ale mialam dolozyc reszte. A on nawet tego nie zrobil a kupil jakis glupi samochod za 50zl

Gość gościu!!!
zostaw go!!!!!!!!!!!!!

Gość wredny ham
świnia i dziad z niego

Gość Anita29-
czyli radzicie go zostawic? Spotykamy sie prawie rok. Jakos do tej pory to tolerowalam ale dzis przesadzil

Gość Anita29-
piszcie jeszcze

Gość Anita29-
mam 29 lat a on 34

Gość gość
To jak cię traktuje to jedno. Zgadadzm się ze,powinnas go zostawić. Ale to ze kupił dzieciakowi samochodzik to już nie powinno ciebie interesować. Chce dać dziecku wszystko to normalne. Pewnie synek go poprosił o taki więc co on miał zrobić? Powiedzieć wiesz synku kupiłbym ci ale moja nowa dziewczyna chce iść na basen więc niestety ale nie dostaniesz auta. Zastanów się trochę. Widać ze nie masz dzieci bo jak byś je miała to wiedzialabys ze dziecko stoi w pierwszej kolejności. Zostaw go i znajdź sobie kogoś z kim bezpiecznie będzie założyć rodzine.

Gość Anita29-
napiszcie jeszcze cos

Gość Anita29-
Ja wiem że dziecku chce sie dać jak nwiecej ale jak wiedział że nie ma kasy to po co to robi, mógł kupić coś za 30zł temu dziaciakowi, nie wiem.. a druga sprawa jak sie do mnie odzywa..

Gość Anita29-
gbfgbbgggg

Gość gość
To jak się odzywa okey, zgadzam się ze d*pek z niego. Ale jeszcze raz napisze dziecko jest najważniejsze i rodzic zrobi dla niego wszystko. Sam będzie klepal biedę do końca miesiąca a dziecku kupi to co chce. Zwłaszcza jeśli jest ojcem weekendowym.

Gość Anita29-
To co mam teraz zrobić?

Gość Anita29-
fffvrr

Gość pampa lampa
Zaraz wiesz, że gościa nie stać ale wymagasz od niego by odkładał na basen bo Ty masz zachciankę? Jak jest normalny to zawsze dziecko będzie dla niego ważniejsze

Gość pampa lampa
A na pytanie. Poszukaj kogoś kto nie ma zoobowiazan i stać go na chodzenie na basen

Gość gość
Piszesz jak potłuczona.Kiepski temat zmysliłaś dziecino!😠

Gość gość
co masz zrobic? gowno, idz zrob gowno do cholery.

Gość Anita29-
nie zmyśliłam tego. naprawde nie wiem co począć z tym teraz

Gość gość
ale tu debilki i debile

Gość gość
Po 1 nie pakowałą bym się w związek z facetem z dzieckiem bo jak już masz problem, że kupuje jakąś zabawkę to co bd jak wpadniesz z nim ? Bd miał w ogóle olac syna ?